Kablo var mıydı F75 Aula klavyenin içinde biliyor musunuz?
Kablo ile beraber geliyor kablo kutunun içinde
Kablo var mıydı F75 Aula klavyenin içinde biliyor musunuz?
Klavye içinde tabi kablo var sadece bu masada daha şık durur diye dedim. Ben bu tarz bi kablo aldım onunla kullanıyorum.Kablo var mıydı F75 Aula klavyenin içinde biliyor musunuz?
Bence 100 liraha daha aşıp hazır indirimdeyken klavyenin yanına spiral kablo alın. Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Klavye içeriğinden kablo çıkıyor.Kablo var mıydı F75 Aula klavyenin içinde biliyor musunuz?
Çok benzerler illa kalite farkı vardır ben bütçeyi aşmamak için önerdim. Videosunu izleyin hangisi daha çok hoşunuza giderse onu kullanırsınız.Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More bu alınabilir değil mi aynısı sanırsam diğeri daha pahalıydı.
Çok benzerler illa kalite farkı vardır ben bütçeyi aşmamak için önerdim. Videosunu izleyin hangisi daha çok hoşunuza giderse onu kullanırsınız.
Spiral kablo hoş duruyor. Türkiye'de muadilleri 600-700 lira civarında.Kablo çıkıyormuş eğer bir bozulma falan olursa alabilirim onun yerine bir anahtarlık alacağım.
Spiral kablo hoş duruyor. Türkiye'de muadilleri 600-700 lira civarında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.