Temu'dan alınan kolda gümrükte sıkıntı olur mu?

MKA Eness

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil.
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, Temu'dan https://share.temu.com/Kn1WdP4oqlA bu gamepadi satın almayı düşünüyorum, vergi dahil 1100₺ filan oluyor, gümrükte sizce sıkıntı çıkar mı? Ve kaç günde gelir tahmininizce İstanbul'da yaşıyorum.

Sorun olmaz. 7-9 gün arasında gelir. Bu arada link yanlış haberiniz olsun.

Çıkacağını sanmıyorum Vergi hariç 1050 TL geçmemesi gerekiyordu. En son 30 Eurodan 27 Euroya düşürdüler. Limit değişti mi bilmiyorum. 7-10 güne gelir.

Öncelikle link yanlış ama cevap olarak Temu gümrükten geçemeyecek ürün almanıza izin vermiyor zaten. Uyarı geliyor o yüzden anlarsınız zaten.

Sıkıntı olmaz herhalde de linkte bana telefon kılıf çıkıyor.

Sorun olmaz. 7-9 gün arasında gelir. Bu arada link yanlış haberiniz olsun.
Düzelttim hocam kusura bakmayın,peki anlıyorsanız eğer gamepad iyimi alimmi sizce

Düzelttim hocam çok özür dilerim.

Düzelttim hocam çok özür dilerim.

Öncelikle link yanlış ama cevap olarak Temu gümrükten geçemeyecek ürün almanıza izin vermiyor zaten. Uyarı geliyor o yüzden anlarsınız zaten.
Düzelttim hocam,peki bu gamepadi alimmi sizce?

Bir aralar X15'i öneriyorlardı, bu kol hakkında bilgim yok maalesef.

Düzelttim hocam,peki bu gamepadi alimmi sizce?

Bir aralar X15'i öneriyorlardı, bu kol hakkında bilgim yok maalesef.
Onada baktım ama bütçemi aşıyor malesef, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…