Temu'dan ekran kartı almak mantıklı mıdır?

qadirQ18

Decapat
Daha fazla  
Selamlar yeni bir ekran kartı almak istiyorum amma yaşadığım ülkede pek ekran kartı satılmıyor. Ben de Temu'dan bakmaya karar verdim. Sorum da şudur: Temu'dan ekran kartı almak mantıklı mıdır?

Diyelim ki Temu'dan bir ekran kartı aldın. Bu ürünü ülkeye ucuz yolla nasıl getireceksin? 27 euro altı bir ekran kartı zaten yok. Normal şekilde gümrükten geçiremezsin. Ürün gümrükte kaldığında belki bir ekran kartı fiyatı kadar daha vergi ödersin. Bence hiç mantıklı değil.

Yurt dışında yaşadığının detayını kaçırmışım. Özür dilerim. Yine de mantıklı gelmiyor. En kötü ihtimalle çok güvenilir bir satıcı bulman gerekiyor.

Son düzenleme:
Temu'dan hadi diyelim ekran kartını aldın. Ülkeye ucuz yolla nasıl getireceksin? 27 euro altı ekran kartı yok. Normal şekilde geçiremezsin gümrükten. Gümrükte kaldığında belki 1 ekran kartı fiyatı daha vergi ödeyeceksin. Mantıklı değil bence.

Türkiye'de yaşadığını sanmıyorum yaşadığım ülkede pek ekran kartı yok yazmış.

Diyelim ki Temu'dan bir ekran kartı aldın. Bu ürünü ülkeye ucuz yolla nasıl getireceksin? 27 euro altı bir ekran kartı zaten yok. Normal şekilde gümrükten geçiremezsin. Ürün gümrükte kaldığında belki bir ekran kartı fiyatı kadar daha vergi ödersin. Bence hiç mantıklı değil.

Yurt dışında yaşadığının detayını kaçırmışım. Özür dilerim. Yine de mantıklı gelmiyor. En kötü ihtimalle çok güvenilir bir satıcı bulman gerekiyor.
Bazı ekran kartları buldum yorumları iyi amma bende pek güvenmediğim için sözleri sizlere verdim 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı