Temu'dan güncel alışveriş yasası nedir?

gorkem.0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Temu'dan almak istediğim birkaç ürün var ama tam olarak yasayı bilmiyorum merak ettiklerim;

- Alışveriş sınırı 30 euro ama kargo ücretsiz ise 3 euro kargo mu sayılıyor?

-Tek seferde 5 paket mi alabiliyorum ve ayda 5 kargo siparişi mi verebiliyorum?
Eğer bu şekildeyse ayda 27 eurodan 5x5 25 ürün alabilir miyim?

-Çok parçalı ürünker tek sayılıyor mu? Örneğin 10'lu şişe veya mıknatıs gibi küçük ürünler sipariş ettim 10 paket sayılır mı ya da ticari amaç olarak algılanır mı?

Teşekkürler...

1.095 TL vergi eklenmeyen fiyatını sınırı aşarsan uygulama uyarıyor zaten. Bu sınır içerisinde alınınca adeti önemsiz ben 7 farklı ürün söylemiştim fiyat içerisinde geçmişti.

Temu gümrük sınırını aşmanıza zaten izin vermeyecek, vergisiz 10?? gibi bir sınır varken vergisiz sınır yok.

Küçük ürünleri satici bir ürün olarak gönderir Temu'da aldiginiz butun urunleri 1 pakete koyar yani aylik 5 haktan sadece 1 hakkiniz eksilir. Isterseniz tek seferde 20 şey sipariş edin Temu 1 pakete koydugu icin sadece 1 hak gider.

Ticari amaciniz var yok kimse kanitlayamaz ve kimseyide alakadar etmez.

Temu gümrük sınırını aşmanıza zaten izin vermeyecek, vergisiz 10? Gibi bir sınır varken vergisiz sınır yok.

Küçük ürünleri satici bir ürün olarak gönderir Temu'da aldiginiz butun urunleri 1 pakete koyar yani aylik 5 haktan sadece 1 hakkiniz eksilir. Isterseniz tek seferde 20 şey sipariş edin Temu 1 pakete koydugu icin sadece 1 hak gider.

Ticari amaciniz var yok kimse kanitlayamaz ve kimseyide alakadar etmez.

Hocam yani 1095 TL sepeti onaylayıp ödedikten sonra tekrar 1095 TL sipariş verebilirim değil mi? 2 farklı paket olur.

Hocam yani 1095 TL sepeti onaylayıp ödedikten sonra tekrar 1095 TL sipariş verebilirim değil mi? 2 farklı paket olur.

Evet iki paket olacaktir ve aylik hakkinizdan 2 tane eksilir.

Alışveriş sonrasi zaten siparislerim bölümünde kac paket yapıldığı yazıyor, oradan bakip garantiye alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

Evet iki paket olacaktir ve aylik hakkinizdan 2 tane eksilir.

Alışveriş sonrasi zaten siparislerim bölümünde kac paket yapıldığı yazıyor, oradan bakip garantiye alabilirsiniz.

Hocam görseldeki gibi sipariş geçtim vergiyle 1500TL'leri buldu Temu onayladığına göre gümrükten geçer herhalde.

Screenshot_20250225_144555_Temu.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı