Temu'dan iade edilen ürün parası gelmedi

Ozgur5

Decapat
Daha fazla  
Temu'dan ayın 17'sinde bir klavye alışverişi yapmıştım ama sonrasında iptal etme kararı aldım. İptal ettikten sonraki gün para iadesinin bankaya yapıldığını 5-14 gün beklemem gerektiğini söyledi. Birkaç gün bekledikten sonra dün bankaya yazdım ve kendilerinin kurum tarafından yapılan bir iade işlemi göremediklerini söylediler. Sonrasında Şikayet Var'a baktığımda bayağı bir kişininde bu konudan muzdarip olduğunu gördüm. Kısacası sizce ne yapmalıyım? Yaşayan var mıdır aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan ayın 17'sinde bir klavye alışverişi yapmıştım ama sonrasında iptal etme kararı aldım. İptal ettikten sonraki gün para iadesinin bankaya yapıldığını 5-14 gün beklemem gerektiğini söyledi. Birkaç gün bekledikten sonra dün bankaya yazdım ve kendilerinin kurum tarafından yapılan bir iade işlemi göremediklerini söylediler. Sonrasında şikayet Var'a baktığımda bayağı bir kişininde bu konudan muzdarip olduğunu gördüm. Kısacası sizce ne yapmalıyım? Yaşayan var mıdır aranızda?

Hangi kartı kullanarak alışveriş yapmıştınız?

Biraz beklemeniz gerekiyor dedikleri süre içinde yatırılacaktır.

Bende Papara kullandım, genelde 3 iş gününde para yatıyor. Biraz daha bekleyin gelmezse Temu'dan iade kanıtı talep edip tekrar Papara ile iletişime geçebilirsiniz.

Amazon'dan yaptığım alışverişte 3 gün içinde benim de paramı yatırmışlardı ama bu sefer gereğinden fazla bile bekledim. Kendilerine yazdığımda zaten aynı text ve aynı kağıdı atıp atıp duruyorlar bana dedikleri süreyi bekleyeğim yapmazlarsa işlemi harcama itirazı vs başlatacağım artık yapacak bir şey yok.

Ayın 2'sinde istediğim iadem hala yatmadı. 1 Nisan'a kadar bekleyin dediler.

Bende ondan çekiniyorum hocam biraz da zaten sabırlı bir insan değilim. Bir de başlarından savmaya çalışmaları falan illallah ettirdi bankanızla konuştunuzmu kendileri ne dediler.

16 şubatta bende 941 TL işlem aldım aynı gün iptal ettim 25 şubatta 94 TL iade edildi bu süreçte provizyonda bende görebiliyordum. Geri kalan 846 TL iade edilmedi. Bekledim bugün bankayı aradım kalan ücretin iadesi yapılmadı deniyor. Temu destek ekibiyle görüştüm üst ekibi ilettiler inceleme sonucunda iletildi gözüküyormuş. En geç ödeme tarihini çoktan geçti bu lanetolasi para Temu'da değilse bankada değilse hangisinin ... Yani olay tamamen saçmalık. Şuan tekrar destek ekibine yazdım yarim yine ziraat bankasini arayıp durumu izah edilen. 3 hafta önce bddkya yazmıştım o da fos çıktı. Harcama itirazı o da boş. Herifler ortada para yok diyor.

16 şubatta bende 941 TL işlem aldım aynı gün iptal ettim 25 şubatta 94 TL iade edildi bu süreçte provizyonda bende görebiliyordum. Geri kalan 846 TL iade edilmedi. Bekledim bugün bankayı aradım kalan ücretin iadesi yapılmadı deniyor. Temu destek ekibiyle görüştüm üst ekibi ilettiler inceleme sonucunda iletildi gözüküyormuş. En geç ödeme tarihini çoktan geçti bu lanetolasi para Temu'da değilse bankada değilse hangisinin... Yani olay tamamen saçmalık. Şu an tekrar destek ekibine yazdım yarim yine Ziraat Bankası'ni arayıp durumu izah edilen. 3 hafta önce BDDK'ya yazmıştım o da fos çıktı. Harcama itirazı o da boş. Herifler ortada para yok diyor.

Vallahi hocam ben artık son çözüm olarak iadenin yapıldığı kanal dlocale mail attım onlardan dönüş bekliyorum sonuçları yazarım size.

Geri
Yukarı