Temu'dan ne alınabilir?

Temu'dan 1108,69 TL tutacak ne alabilirim?
Gerekirse üstüne 200-300TL çıkabilirim alınabilecek mantıklı bir şey olursa.

Keycaps vb. çok düşünmüyorum mantıksız geliyor hem de ihtiyacım yok ama bilgisayar ile alakalı aksesuar öneriniz olursa daha güzel olur.

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Temu'dan en fazla 1050TL'lik alışveriş yapamıyor muyduk sepette öyle diyor.
Ben kahve matarası aksesuar vs. aldım vergiyle birlikte 1650TL ödedim.
Fazla geldi sonradan pişman oldum ama iptal etmek istemedim sadece ürünlerin parasını geri veriyormuş vergiyi iade etmiyormuş ve iade uzun sürüyormuş gibi şeyler gördüm.

Fazla geldi sonradan pişman oldum ama iptal etmek istemedim sadece ürünlerin parasını geri veriyormuş vergiyi iade etmiyormuş ve iade uzun sürüyormuş gibi şeyler gördüm.

En fazla 1050 TL ama vergi eklenince 1600-1700 olabiliyor en fazla.

Hocam vergiyi çoktan ödedikleri için kendi ceplerinden vermek istemiyorlar da olabilir, normal iade uzun sürüyor mu bilmiyorum.

Hocam vergiyi veriyorlar diye biliyorum ben iade etmiştim klavye dışındakileri vermişti.

Hocam vergiyi veriyorlar diye biliyorum ben iade etmiştim klavye dışındakileri vermişti.

Peki aldığım 6 parça ürün tek paket halinde mi gelecek?
Aldığım ürünler 28euro ediyor 18 euro vergi nedir akıl işi değil şaka gibi.
Bir de gümrüğe takılma mevzuları varmış daha fazla ödeyerek geri alabiliyormuşuz. 😀

Peki aldığım 6 parça ürün tek paket halinde mi gelecek?
Aldığım ürünler 28euro ediyor 18 euro vergi nedir akıl işi değil şaka gibi.
Bir de gümrüğe takılma mevzuları varmış daha fazla ödeyerek geri alabiliyormuşuz. 😀

Hocam tek parça halinde gelecek.

Ürünlerin %60ı vergi olarak alınıyor diye biliyorum.

Gümrüğe takılmaz hocam satın alırken size uyarı verir ve sipariş edemezsiniz ama uyarı vermiyorsa gümrüğe takılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı