Tenda V12 AC 1200 modem alınır mı?

Aldım modemin bir sorununu görmedim hala kullanmaktayim 50 Mbps indirme ve 15 Mbps uploadda herhangi bir sıkıntım yok.
Alıp deneyeceğim bakalım umarım benim problemimi de çözer. Şu anki modemin 1-2 saat sonra hızı düşüyor, kapat aç yapınca düzeliyor. 1-2 saat sonra tekrar aynısı yaşanıyor. Kullandığım 3 modemin ikisinde bu problemi yaşadım, o birtane de yıldırım düşmesi sonucu fazla voltajdan yandı. Bu yeni alacağım olmazsa geri iade kabul ederler umarım.

Aldım hocam memnunum sorunlarim düzeldi alalı bayağı oluyor.
Hocam, yaklaşık 1.5 yıldır Asus DSL-AC51 modelini kullanıyorum. Modemi aldığımdan beri CRC değerlerinde sıkıntılar yaşıyordum. Ancak bu sorun 2-3 günde bir oluyordu ve modemi resetleyince ortalama 2-3 gün idare ediyordu. Fakat son 1 haftadır modem iyice kafayı yedi, her 15 dakika ile 3 saat arasında CRC değeri sapıtıyor. Bazen 15 dakikada bir oluyor, bazen 2 saat sonra tekrarlıyor.

Açıkçası Asus'un yazılım kısmını seviyordum ancak bunu servise yollasam bile gelen yeni ürünün de sorunlu olacağını düşündüğüm için yeni bir modem almak istiyorum. Siz şu anki modemde CRC sorunu yaşadınız mı? Ayrıca, modemin yazılım kısmında kararlılık ayarı, yani SNR ayarı yapılamıyor mu? Duruma göre ben de Tenda V12 AC1200 almayı düşünüyorum, yanıt verirseniz sevinirim.

Hocam, yaklaşık 1.5 yıldır ASUS DSL-AC51 modelini kullanıyorum. Modemi aldığımdan beri CRC değerlerinde sıkıntılar yaşıyordum. Ancak bu sorun 2-3 günde bir oluyordu ve modemi resetleyince ortalama 2-3 gün idare ediyordu. Fakat son 1 haftadır modem iyice kafayı yedi, her 15 dakika ile 3 saat arasında CRC değeri sapıtıyor. Bazen 15 dakikada bir oluyor, bazen 2 saat sonra tekrarlıyor.

Açıkçası ASUS'un yazılım kısmını seviyordum ancak bunu servise yollasam bile gelen yeni ürünün de sorunlu olacağını düşündüğüm için yeni bir modem almak istiyorum. Siz şu anki modemde CRC sorunu yaşadınız mı? Ayrıca, modemin yazılım kısmında kararlılık ayarı, yani SNR ayarı yapılamıyor mu? Duruma göre ben de Tenda V12 AC1200 almayı düşünüyorum, yanıt verirseniz sevinirim.

CRC altyapimdan kaynaklı 5 veya 10 oluyor ama internette kopma sorunu falan yok bayağıdır kullanıyorum SNR ayarlama kısmı yok diye biliyorum maalesef. Ben bir sorun yaşamadım modemden memnunum hızımı tam alıyorum neredeyse.

CRC altyapimdan kaynaklı 5 veya 10 oluyor ama internette kopma sorunu falan yok bayağıdır kullanıyorum SNR ayarlama kısmı yok diye biliyorum maalesef. Ben bir sorun yaşamadım modemden memnunum hızımı tam alıyorum neredeyse.
Cevap için teşekkür ederim. Modemde kopma sorunu olmamasına sevindim. Ben de Tenda V12 AC1200 ile Keenetic Hopper arasında kaldım. Acaba 1000-1300 TL fazla verip Keenetic almaya değer mi diye düşünüyorum. Şu anki Asus modemi de servise yollayacağım, muhtemelen stok olmadığı için para iadesi yaparlar.

Cevap için teşekkür ederim. Modemde kopma sorunu olmamasına sevindim. Ben de Tenda V12 AC1200 ile Keenetic Hopper arasında kaldım. Acaba 1000-1300 TL fazla verip Keenetic almaya değer mi diye düşünüyorum. Şu anki Asus modemi de servise yollayacağım, muhtemelen stok olmadığı için para iadesi yaparlar.
hocam güncel olarak ne kullanıyorsunuz ne yaptınız

TP-LINK Archer VX1800V aldım, 4 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Şu ana kadar kopma sorunu, CRC hatası ya da başka herhangi bir problem yaşamadım.
2.4 ghz hızda sorun yaşıyor musunuz aynı modemi bende aldım fakat araya 2 den fazla duvar girince internet neredeyse yok oluyor. eski modemlerimde böyle sorun yaşamamıştım. ona göre değişim ya da iade isteyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı