Çözüldü Tenda V12 modeme geçtikten sonra internet gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Selamlar. Modem değiştirdim. Şu an internete bağlanamıyorum. Modem arayüzüne girip kullanıcı adı ve şifre girerek yapmam gereken ayarları yaptım fakat internet yok...

Çözüm
Sen PPPoE kullanıcı adı şifreni nereden aldın?

TTNET'i arayıp sordum.

Ama dediğim gibi girmeme gerek kalmadı. Otomatik geldi o. Ama ona rağmen tarayıcıda şu çıkıyor;
Screenshot_20241208_011919_Gallery.jpg

Not: Evet, tarayıcıda o çıkıyor. Çünkü şifre yanlışmış. Tekrar arayıp şifre aldım, doğrusunu girdim. İnternet geldi.
Sen PPPoE kullanıcı adı şifreni nereden aldın?

TTNET'i arayıp sordum.

Ama dediğim gibi girmeme gerek kalmadı. Otomatik geldi o. Ama ona rağmen tarayıcıda şu çıkıyor;
Screenshot_20241208_011919_Gallery.jpg

Not: Evet, tarayıcıda o çıkıyor. Çünkü şifre yanlışmış. Tekrar arayıp şifre aldım, doğrusunu girdim. İnternet geldi.

Son düzenleme:
Çözüm
TTNET'i arayıp sordum.

10'lu IP genelde yanlış kurulum yapıldığında olur. Sen modemi resetle tekrar kurulum yap. PPPoE kullanıcı adı şifreni doğru girdiğine emin ol. Olmazsa internet servis sağlayıcın ile iletişime geç.

10'lu IP genelde yanlış kurulum yapıldığında olur. Sen modemi resetle tekrar kurulum yap. PPPoE kullanıcı adı şifreni doğru girdiğine emin ol. Olmazsa internet servis sağlayıcın ile iletişime geç.

Resetleyip tekrar girdim, olmadı. Neyse TTNET halleder artık. Teşekkürler uğraştığın için.

Elektrik gidip geldikten sonra modem sürekli reset attığı için yeni modem almıştık. Sanırım farklı sorunlar da varmış. Turk Telekom uygulamasından kontrol ettiğimde hata verdi.

Screenshot_20241208_014820_Trk Telekom.jpg

Sorunu çözdüm!

Dün TTNET'i aradığımızda aldığımız şifre yanlışmış... Bugün aradığımda başka bir şifre verdiler, onu girdiğim gibi internet geldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı