K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.956 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #11 Nesquik dedi: Sanırım kolonyayı deneyeceğim evdekiler de baskı yapıyor temizle diye acıdığını anlatamıyorum. Kolonya sürünce kızarma ve daha çok canımın yanma korkusu var sanırım bende Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz. Kolonya çoğu zaman da kullanılıyor. Hem o kadar acıdan birşey olmaz ameliyattan sonra.
Nesquik dedi: Sanırım kolonyayı deneyeceğim evdekiler de baskı yapıyor temizle diye acıdığını anlatamıyorum. Kolonya sürünce kızarma ve daha çok canımın yanma korkusu var sanırım bende Genişletmek için tıkla... Birşey olmaz. Kolonya çoğu zaman da kullanılıyor. Hem o kadar acıdan birşey olmaz ameliyattan sonra.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 1 Mayıs 2021 #12 KlesS dedi: Açık kalp ameliyatından bile 2,5 ay sonra normal hayata dönüyorsun 6 ay abartı olmuş. Genişletmek için tıkla... Ben doktor değilim bilemem.
KlesS dedi: Açık kalp ameliyatından bile 2,5 ay sonra normal hayata dönüyorsun 6 ay abartı olmuş. Genişletmek için tıkla... Ben doktor değilim bilemem.