Tentürdiyot Lekesi nasıl Geçer?

Nesquik

Hectopat
Arkadaşlar selam, yaklaşık 1.5 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat edilen kısım dikişlerim alınıp yaram kapandı, şu an çok iyiyim. Fakat şöyle bir durum var; iyileşen yaramın üstünde, tentürdiyot diye düşünüyorum, kırmızı lekeler var. Elimi sürdükçe bir kısmı (katı halde) döküldü bir kısmı kaldı. Elimi bazen götürdüğümde haliyle acıyor yeni iyileştiği için ama dışarıdan bakıldığında da kötü duruyor. Bu lekeyi çıkarmak için cildimden ne yapmalıyım, canımı yakmadan nasıl çıkarabilirim? Leke çünkü biraz kötü duruyor dışarıdan kötü ve kirli görünüme sahip olmamı istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komple düzelince kolonya ile temizleyebilirsiniz. 😀
Düzeldi sanırım yara kapandı ama bir korku var kolonya ya orayı açarsa? Veya orayı kızartır kanlandırırsa diye.
Zamanla kendi kendine geçer diye düşünüyorum.
Kaldı öyle, kendi kendine geçeceğini düşünmüyorum ben elimi sürmeyene kadar kalır gibi duruyor. Canımı yakmadan orayı temizleyebileceğim bir şey arıyorum.

Tertemiz ıslak mendil ile silip tertemiz kuru peçeteyle kurulamayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar selam, yaklaşık 1.5 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat edilen kısım dikişlerim alınıp yaram kapandı, şu an çok iyiyim. Fakat şöyle bir durum var; iyileşen yaramın üstünde, tentürdiyot diye düşünüyorum, kırmızı lekeler var. Elimi sürdükçe bir kısmı (katı halde) döküldü bir kısmı kaldı. Elimi bazen götürdüğümde haliyle acıyor yeni iyileştiği için ama dışarıdan bakıldığında da kötü duruyor. Bu lekeyi çıkarmak için cildimden ne yapmalıyım, canımı yakmadan nasıl çıkarabilirim? Leke çünkü biraz kötü duruyor dışarıdan kötü ve kirli görünüme sahip olmamı istemem.
Yaranız iyileşince temizleyin, canınız acıyabilir.

Neden bunu Trendyol lekesi diye okudum?

Düzeldi sanırım yara kapandı ama bir korku var kolonya ya orayı açarsa? Veya orayı kızartır kanlandırırsa diye.

Kaldı öyle, kendi kendine geçeceğini düşünmüyorum ben elimi sürmeyene kadar kalır gibi duruyor. Canımı yakmadan orayı temizleyebileceğim bir şey arıyorum.
Yara kapandı ise kolonya eskiden açılmış yeri geri açmaz.
Bence üzerinden bir 5-6 ay geçsin öyle temizlemeye başlayın. Daha yeni ameliyat olmuşsunuz.
Açık kalp ameliyatından bile 2,5 ay sonra normal hayata dönüyorsun 6 ay abartı olmuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı