TEOG Yüzünden Moralim Çok Bozuk

İyi veya kötü bu geçişte elemek için bir sistem olması gerek ve en basiti çalışan kazanır çalışmayan meslek lisesine gider mesleğine hazırlanır. Ben çok da iyi bir liseye girmedim hatta ben de nakil aldırmayı düşündüm ama şu an proje okulu oldu. Proje okulu oldu ama ben adam olamadım neredeyse sınıfta kalıyorum. Endüstri meslek lisesinden iyi bir üniversitede jeoloji kazanan da tanıyorum. İş sende bitiyor girdiğin okulda değil. İstanbul lisesi veya Kabataş lisesi ayrı tabii :D

Arkadaşlar geçen sene TEOG sınavına girdim. Size yemin ediyorum yazdan beridir çalıştım birsürü test çözdüm, video izledim, not aldım, dersaneye gittim. İlk sınavımda sadece Türkçe ve İngilizce'den yanlış çıkardım. Türkçe 5, ingilizce 6. İkinci sınavda yanlışım yok. Puan 466. Niye böyle oldu bilmiyorum ama sırf bundan dolayı istediğim liseye gidemedim. Şu an 9.sınıfım moralim çok bozuk hiç ders çalışmak istemiyorum, dikkatim çok dağılıyor, eski günler aklıma geldikçe deliriyorum. Bu notu haketmediğimi düşünüyorum hayata, dine olan bağlılığım düştü. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aptal bir insan da değilim ama nerede hatalıyım bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Lütfen yardım edin.
466 Olduğu için üzülmeni anlayamıyorum bu puan ile mükemmel tercihler yapabiliyorsun fakat talihsizlik diyelim. Her şerde bir hayır vardır derler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı