Ter kokusu yataktan nasıl çıkar?

Yurda geldim, biri benim yatağıma yatmış ve yatak leş gibi ter kokuyor. Örtüleri attım ama yatağa yapacak bir şey bulamadım. Odadakiler de rahatsız. Ne yapmam lazım, kokudan öleceğim. Tabii idare de hiçbir şey yapmıyor.

Yatağı kolonya döküp ateşe verin hocam. Şaka bir yana sağlık sorunu teşkil ediyor yatak bu konuda bir şeyler yapmalılar yoksa dilekçe yazın veya yurt müdürüne gidip sihirli sözcük olan ''şikayet'' kelimesini kullanın.

Yatağın üstüne karbonat dökün ve 30 dk bekleyin sonrasında sıcak su ve bezle iyice çiteleyin.

Diyorlar ki bazı kişiler hassas olabilirmiş. Yemişim ben bunların hassaslığını. Geçen sene de uğraştırdılar böyle. Neymiş hafta içi yatak talebinde bulunacaklarmış.

Yatağın üstüne karbonat dökün ve 30 dk bekleyin sonrasında sıcak su ve bezle iyice çiteleyin.
Denenebilir, teşekkürler.

Hocam nane yağı ile birazcık şekeri karıştırıp çiteleyin ardından ıslak bir bez ile yapışkanlaşan alanı temizleyin. Yatağın rengini solduracaktır fakat kokuya elveda diyebilirsiniz. Bu arada bunu yaptıktan sonra birazcık odayı havalandırın malum nanenin keskin kokusundan tüm yurt rahatsız olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…