Gazoz0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #11 Netasu dedi: Hocam bu videodakileri yaparsaniz cozulecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hepinize teşşekkür ederim bu saatte yardım ettiğiniz için hakkınızı helal edin beyler Netasu dedi: Hocam bu videodakileri yaparsaniz cozulecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yine rahatsız ediyorum özürdilerim. burada yazan NVİDİA COMPROATİON bende gözükmüyor. Son düzenleme: 27 Haziran 2022
Netasu dedi: Hocam bu videodakileri yaparsaniz cozulecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hepinize teşşekkür ederim bu saatte yardım ettiğiniz için hakkınızı helal edin beyler Netasu dedi: Hocam bu videodakileri yaparsaniz cozulecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... yine rahatsız ediyorum özürdilerim. burada yazan NVİDİA COMPROATİON bende gözükmüyor.
Netasu Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #12 Gazoz0 dedi: Hepinize teşekkür ederim bu saatte yardım ettiğiniz için hakkınızı helal edin Yine rahatsız ediyorum özürdilerim. Eki Görüntüle 1432945 burada yazan NVIDIA comproation bende gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kendiniz olusturun bende de yoktu.
Gazoz0 dedi: Hepinize teşekkür ederim bu saatte yardım ettiğiniz için hakkınızı helal edin Yine rahatsız ediyorum özürdilerim. Eki Görüntüle 1432945 burada yazan NVIDIA comproation bende gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kendiniz olusturun bende de yoktu.