Tercih listesindeki okul sıralaması nasıl olmalı?

Bu sınavsız üniversite hususunu tam olarak ne için söylüyorsunuz? Onu tam olarak anlayamadım.

Onun için yeni konu açmanız daha doğru olur. Tebrik ederim. Elimden geldiğince yol göstermeye çalıştım. Elbette ki son karar sizin. Sırf benim yönlendirmem ile mutsuz olacağınız üniversiteyi yazmanız zaten doğru olmazdı. Başarılı eğitim-öğretim hayatı dilerim.

Onun için yeni konu açmanız daha doğru olur. Tebrik ederim. Elimden geldiğince yol göstermeye çalıştım. Elbette ki son karar sizin. Sırf benim yönlendirmem ile mutsuz olacağınız üniversiteyi yazmanız zaten doğru olmazdı. Başarılı eğitim-öğretim hayatı dilerim.
Çok teşekkür ederim, estağfurullah sizin fikriniz benim için her zaman kiymetli oldu. Çok fazla düşündüm, ne yapabilirim, nasıl yapsam daha iyi olur gibi bir ton şeyler geçti kafamdan. Mutlu olacagim şekilde yapmak istedim en azından. Seneye inşallah yatay geçiş hususunu yapacağım, merkezi yatay geçiş veya genel not ortalaması ile. Artık bundan sonrası hayırlısı olsun, her şey için tekrardan teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakmanız dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı