Termal macun bakımı garantiyi bozar mı?

Melih Tufan

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene haziran başında MSI Katana 15 PC aldım fakat PC oyunlarda 85 90 derecelerden aşağıya inmiyor fanlar ful açıkken kendim termal macunu uygulamak istiyorum. En iyi macunu aldım fakat bunu yaparsam garantiden çıkar mı?

Bu sene haziran başında MSI Katana 15 PC aldım fakat PC oyunlarda 85 90 derecelerden aşağıya inmiyor fanlar ful açıkken kendim termal macunu uygulamak istiyorum. En iyi macunu aldım fakat bunu yaparsam garantiden çıkar mı?
Direk garantiye göndermenizi öneririm. Aldığınız macunu garantisi bitince kendiniz uygularsınız.

Hocam selamlar. Nereden aldınız? Bazı markalar garanti dışı bırakıyor, bazıları bırakmıyor. Genel olarak garantisini siz işlemciyi bozmadığınız sürece bozmaz.

Son düzenleme:
Markadan markaya değişebilen bir durumdur.
Bozar. PC'nin vidasını söktüğünüz an garanti kapsamından çıkar. Çoğu firma zaten vidaların üstüne bandrol yapıştırır, sökülüp sökülmediğini görmek için.

Bozar. PC'nin vidasını söktüğünüz an garanti kapsamından çıkar. Çoğu firma zaten vidaların üstüne bandrol yapıştırır, sökülüp sökülmediğini görmek için.
Yeni nesil bilgisayarlarda SSD ve RAM yükseltmesi yapmak garantiyi bozmaz. Genelde dediğiniz bandrolü işlemcinin üzerindeki soğutucu bloğu tutan vidalardan birine koyarlar. Laptop'un alt kapağını açmak garantiyi bozmaz yani.

MSI ile iletişime geçin ilk olarak. Garantinin bitmesine çok yoksa kendiniz uygulayıp geçin. Servise yollarsanız belli süre kullanamayacaksınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı