M metmen17 Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #11 İlk başta soketi çıkarmakta zorlandım. Çıkardıktan sonra biraz kaldırdım, yapışkanı ayırdım aradan çıkardım. Bunun dışında aşırı çekme yapmadım.
İlk başta soketi çıkarmakta zorlandım. Çıkardıktan sonra biraz kaldırdım, yapışkanı ayırdım aradan çıkardım. Bunun dışında aşırı çekme yapmadım.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.174 Makaleler 10 Çözümler 1.084 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 30 Kasım 2024 #12 Anladım. Ozel bir teknik servis ile görüşmenizi öneririm. Mahalle bilgisayarcılarina yaklasmayin bile.
Anladım. Ozel bir teknik servis ile görüşmenizi öneririm. Mahalle bilgisayarcılarina yaklasmayin bile.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.618 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Aralık 2024 #13 Düşük bir ihtimal de olsa pili çıkarmayıp kısa devreye sebep olmuş olabilirsiniz.
M metmen17 Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #14 lisra dedi: Düşük bir ihtimal de olsa pili çıkarmayıp kısa devreye sebep olmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk yaptığımda pili çıkarmamıştım, sonra o da dahil her şeyi çıkardım, tekrar bir-iki kez taktım. Astiva dedi: Anladım. Ozel bir teknik servis ile görüşmenizi öneririm. Mahalle bilgisayarcılarina yaklasmayin bile. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı, yoksa nereye bakmalıyım? Acer servisi hakkında çok şikayet var, güvenmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
lisra dedi: Düşük bir ihtimal de olsa pili çıkarmayıp kısa devreye sebep olmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk yaptığımda pili çıkarmamıştım, sonra o da dahil her şeyi çıkardım, tekrar bir-iki kez taktım. Astiva dedi: Anladım. Ozel bir teknik servis ile görüşmenizi öneririm. Mahalle bilgisayarcılarina yaklasmayin bile. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı, yoksa nereye bakmalıyım? Acer servisi hakkında çok şikayet var, güvenmedim.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.174 Makaleler 10 Çözümler 1.084 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 2 Aralık 2024 #15 metmen17 dedi: İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı, yoksa nereye bakmalıyım? Acer servisi hakkında çok şikayet var, güvenmedim. Genişletmek için tıkla... İstanbul için özel servisler hakkında pek bilgim yok doğrusu. Bunun için yeni konu açmanız iyi olur.
metmen17 dedi: İstanbul'da önerebileceğiniz bir yer var mı, yoksa nereye bakmalıyım? Acer servisi hakkında çok şikayet var, güvenmedim. Genişletmek için tıkla... İstanbul için özel servisler hakkında pek bilgim yok doğrusu. Bunun için yeni konu açmanız iyi olur.