Arkadaşlar ilk seferim değil tamamen temizledim ama boşta sıcaklık fazla gibi geldi. 15 ay sonra ilk defa değiştirildi laptopun kendi macunuydu. Ben mi yanlışlık yaptım? Şimdi AIDA64'e sokacağım test için.
Arkadaşlar ilk seferim değil tamamen temizledim ama boşta sıcaklık fazla gibi geldi. 15 ay sonra ilk defa değiştirildi laptopun kendi macunuydu. Ben mi yanlışlık yaptım? Şimdi AIDA64'e sokacağım test için.
Acaba sürdükten sonra kullanmak ve alışması için falan mıdır artık beklemek mi gerekiyor . önce spatulası ile yaymaya çalıştım ancak yayılmıyordu. 3 ufak damla bıraktım üçgen şekilde. Bir daha mı uygulayayım?
Acaba sürdükten sonra kullanmak ve alışması için falan mıdır artık beklemek mi gerekiyor . Önce spatulası ile yaymaya çalıştım ancak yayılmıyordu. 3 ufak damla bıraktım üçgen şekilde. Bir daha mı uygulayayım?