Evet macunun markası cooler master hkDrop macunu yeniledikten sonra mı olmaya başladı?
Htk -002Bence soğutma bloğu düzgün bir şekilde temas etmiyor olabilir çünkü macun özelliğini yitirdikten sonra değişim yaptıysanız sıcaklıkların aynı kalması imkansız. Kullandığınız macunun kaliteside tabii etkilidir de siz zaten bunu bilip iyi bir macun kullandığınızı varsaydım.
Macunda bi problem gözükmüyor, dropta değişimden sonra başladıysa tekrar bi kontrol etmenizi tavsiye ederim. Macunu çok veya az sürmüş, veya takmaya çalışırken macunu üzerinden kaydırmış olabilirsiniz. Blokla temas ediyor mu bi kontrol edin derim.Evet macunun markası cooler master hk
Htk -002
Hocam 2-3 defa tekrar sürdüm macunu ve yine aynı sonuç ama termal macunun erime ihtimali varmıdır çünkü çıkardığım zaman kenarlar termal macun ortası boş gözüküyordu, bu arada laptopta 3 yere sürdüm termal macunu ve ilk defa açtığım zaman da öyleydi ama neden 3 adet neden 2 adet değil anlamadımMacunda bi problem gözükmüyor, dropta değişimden sonra başladıysa tekrar bi kontrol etmenizi tavsiye ederim. Macunu çok veya az sürmüş, veya takmaya çalışırken macunu üzerinden kaydırmış olabilirsiniz. Blokla temas ediyor mu bi kontrol edin derim.
Hocam en son yol macunu değiştirmekte olabilir. @479595 arkadaşın dediği de mantıklı geldi.Hocam 2-3 defa tekrar sürdüm macunu ve yine aynı sonuç ama termal macunun erime ihtimali varmıdır çünkü çıkardığım zaman kenarlar termal macun ortası boş gözüküyordu, bu arada laptopta 3 yere sürdüm termal macunu ve ilk defa açtığım zaman da öyleydi ama neden 3 adet neden 2 adet değil anlamadım
Macun değişeli 1 gün olduNe kadar oldu macun değişeli?
İlk sürdüğünüzde performansı nasıldı , performansı sonradan değişti mi ?
Macun pumpout yapmış olabilir mi?
Laptop için her macun kullanılmaz.
Ne kadar oldu macun değişeli?
İlk sürdüğünüzde performansı nasıldı , performansı sonradan değişti mi ?
Macun pumpout yapmış olabilir mi?
Laptop için her macun kullanılmaz.
Hocam aldığım ürünün kaliteli olduğunu düşünüyorum isterseniz yazdığım ürüne bir bakın belki de macunda sorun vardırHocam en son yol macunu değiştirmekte olabilir. @479595 arkadaşın dediği de mantıklı geldi.
Bu bakabilirsiniz. Ben kullandım üzmez sizi.
Fotoğraf atabilir misiniz?Macun değişeli 1 gün oldu
Aynı hiç değişmedi
Hayır kaç defa baktım yapmamış
Ve hocam gpu tweak 3 programını indirdim derece 80 küsür olduğunda eski performansına geliyor fakat yine akıcı değil
Hocam aldığım ürünün kaliteli olduğunu düşünüyorum isterseniz yazdığım ürüne bir bakın belki de macunda sorun vardır
Hocam sorunuö hala çözülmedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.