Termal macun kuruması FPS düşüşü yapar mı?

İşlemci ısınacağı için fps düşüşlerine, ani takılmalara sorun olabilir.

Nereden bakabilirim?

Bu programı indirin kurun CPU kısmıda yazar.

Boştayken CPU kısmı 60'ı gördü sonra 35'e düştü, şu an Google açık ve 20'lerde.
Bu konuyu açmamın asıl nedeni bilgisayarı ilk aldıgımda termal macun sürülmemişti ve PC bir süreden sonra kapanıyordu geçenlerde PC'ye oyun kuruyordum kurulurken bianda PC kapandı şimdi termal macunu yenilersem oyunu PC kapanmadan kurabilir miyim? (termal macun 7 ayda bir değişmesi gerek demişti bilgisayarcı 7 ayı geçti )

Oyunda iken işlemci 85-90 dereceye gelmişse PC güvenlik amaçlı kendini kapatır sürmeniz işlemci için ve anakart için iyi olur. Yani sürün.

Oyunda iken işlemci 85-90 dereceye gelmişse PC güvenlik amaçlı kendini kapatır sürmeniz işlemci için ve anakart için iyi olur. Yani sürün.

Anladım sağ ol peki termal macun sürdükten sonra oyun kurulumunda gene kapanma olur mu? Olursa ne yapmam gerek.

Anladım sağ ol peki termal macun sürdükten sonra oyun kurulumunda gene kapanma olur mu? Olursa ne yapmam gerek.

Isıdan kaynaklı değilse olmaz PC mavi ekran veripmi kapandı yoksa fişini çektiğinizde olduğu gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…