Termal macun nasıl silinir?

Kısa devreye veya oksitlenmeye sebep olabilir diye düşünüyorum. 10 kere yaparsın bir şey olmaz ancak bir kere başına gelirse üzülürsün. Kitabına göre yapma taraftarıyım.

Bana mı dedin anlamadım pek.

Evet. Kısa devreye veya oksitlenmeye sebep olabilir. Islak mendiller deterjanlı olduğu için yeni süreceğiniz termal macunun yapısını bir miktar bozabilir. Islak mendil yerine kuru peçete kullanmak daha sağlıklı. Alkol uçucu ve çözücü olduğu için en sağlıklı çözüm. Kolonyalı peçete ile temizlemek bile ıslak mendille temizlemekten daha iyidir.

Evet. Kısa devreye veya oksitlenmeye sebep olabilir. Islak mendiller deterjanlı olduğu için yeni süreceğiniz termal macunun yapısını bir miktar bozabilir. Islak mendil yerine kuru peçete kullanmak daha sağlıklı.

Yok sanmıyorum neden mi dersin oksitleme yaptıracak yerlere sürmüyorsun ki. Alt tarafı işlemcinin bloğuna sürüyon sanmıyorum öyle olacağına alkol sonuçta oda.

Yok sanmıyorum neden mi dersin oksitleme yaptıracak yerlere sürmüyorsun ki. Alt tarafı işlemcinin bloğuna sürüyon sanmıyorum öyle olacağına alkol sonuçta oda.

Dediğiniz gibi yeterince dikkatli olunursa tabii bir problem çıkmaz. Ancak bir anlık dikkatsizlikle çevre bileşenlere damlayabilir. Islak mendilin tek içeriği alkol değil. Hatta çoğu alkolsüz olmasını bir satış stratejisi olarak kullanır. Kolonyalı mendiller veya @batuhan_n 'in söylediği gibi termal macunların yanında verilen alkollü mendiller marketlerde satılan sıradan ıslak mendillerden değil.

Dediğiniz gibi yeterince dikkatli olunursa tabii bir problem çıkmaz. Bir anlık dikkatsizlikle çevre bileşenlere damlayabilir. Islak mendilin tek içeriği alkol değil. Hatta çoğu alkolsüz olmasını bir satış stratejisi olarak kullanır.

PC söken adam bir zamet dikkatli olsun yani. Doğru değil mi şimdi. Zaten alt tarafı işlemciye sürüyon elektronik bir devreye sürmüyon pek sorun çıkarmaz.

Frknhrmnc mesajımımı alıntıladın.​

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı