Termal macun ne kadar ve nereye sürülmeli?

Şu konuyu okuyabilirsin, dizüstü için dün konuştuğumuz bir konu, masaüstü sistemler içinde böyle onlarca konu var sağ üstten arayabilirsin ve bulabilirsin - hatta tam elindeki bilgisayar parçalarına uygun denk gelebilir.

80TL'ye termal macun diye sattıkları şeyin kaliteli olmasını mümkün görmüyorum. Riske atma kendin, 300TL altı bulabilirsen bak.

Tamamdir teşekkürler.

Teşekkürler sanirsam bunu alacagim tum kasaya yeter mi bu yani yoksa sadece ekran karti ve islemci mi?

Olabilir ancak Hepsiburada gibi bir yerden fusunuyorum Hepsiburada'da 500lira gibi bir fiyati var.

Gelburadan alışveriş yaptım hocam şüpheleniyorsanız belirtiyim toplam 2gram macun işlemci ve ekran kartı için yeterlidir.

Butceniz düşükse Amazon'dan 150TL'ye maxtor alın.

Anladigim kadariyla pek anlamiyorsunuz bu yüzden ciddi bir isinma sorunu yoksa ekran kartina karismanizi önermem, işlemciyede biraz sürüp tum yüzeye yayın yüzeyini kapatacak kadar olsa yeter fazla surerseniz iyi soğutmaz.

Islemciye duzgun surebileceginize guvenmiyorsaniz islemcinin üstüne X seklinde sıkın macunu, fani takinca kendisi yayilir.

Bu arada macun tarafinda tercih tamamen sizin. Diğer önerilen macunlarda kesinlikle güzel ama maxtor önerme sebebim F/P olmasi.

Tamamdir teşekkürler bakacagim ona da surmesine surerim yani elimden bu tur isler gelir ama simdiye kadar hiç surmedigim icin bilgi alayim dedim.

Parçaların üstünde kalan eski macunu nemli bezle silebilirsiniz hocam ikisinin de macununu değiştirecekseniz sizin tercihiniz bana laf düşmez.

Tamamdir teşekkürler ona da bakacagim.

Nereye sıkmayı düşünüyorsunuz?

Ekran karti ve islemci haric baska bir yere termal macun sıkılmazki.

Vallahi hocam bende oyle biliyordum bir satici altina birkaç parca daha yazmis islemci ekran karti RAM gibisinden ondan onlara da gerekiyor mu diye düşündüm.

Gelburadan alışveriş yaptım hocam şüpheleniyorsanız belirtiyim toplam 2gram macun işlemci ve ekran kartı için yeterlidir.

Anladim üstat orayada bir bakacagim teşekkürler.

Son düzenleme:
Teşekkürler sanirsam bunu alacagim tum kasaya yeter mi bu yani yoksa sadece ekran karti ve islemci mi?

Olabilir ancak Hepsiburada gibi bir yerden fusunuyorum Hepsiburada'da 500lira gibi bir fiyati var.
Attığımı alabilirsin kaliteli ve indirimde işlemci ve ekran kartında kullanabilirsin yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı