I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 5 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, dün laptopumun termal macununu değiştirdim fakat görselde belirttiğim kısma macun sürmedim. Buraya macun sürmem gerekir miydi?
Merhaba arkadaşlar, dün laptopumun termal macununu değiştirdim fakat görselde belirttiğim kısma macun sürmedim. Buraya macun sürmem gerekir miydi?
Ens Çrğ Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 11 6 Mart 2023 #11 Infleanka dedi: Hocam işlemci ve ekran kartına uyguladım lakin izlediğim tüm videolarda o kısmada sürüyorlar o yüzden dedim acaba orayada mı sürmem gerekiyordu. Hocam termal ped elimde yok böyle dursa bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Benden tavsiye siz yine de ufak ufak sürün, benim laptopta da o kısımlarda macun vardı, termal ped konulmamıştı, ben de öncekine oranla daha az sürdüm, boş bırakmak istemedim Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Hocam işlemci ve ekran kartına uyguladım lakin izlediğim tüm videolarda o kısmada sürüyorlar o yüzden dedim acaba orayada mı sürmem gerekiyordu. Hocam termal ped elimde yok böyle dursa bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Benden tavsiye siz yine de ufak ufak sürün, benim laptopta da o kısımlarda macun vardı, termal ped konulmamıştı, ben de öncekine oranla daha az sürdüm, boş bırakmak istemedim