Thermal Grizzly HydronautMasaüstü ve dizüstü bilgisayar için kullanabileceğim kaliteli bir termal macun önerir misiniz?
Masaüstü için: Amazon.com.tr
Dizüstü için: Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun | ITOPYA
Masaüstü için: Amazon.com.tr
Dizüstü için: Thermal Grizzly Hydronaut 1 gr TG-H-001-RS Termal Macun | ITOPYA
Hocam ikisi içinde kullanabileceğim bir termal macuna ihtiyacım var.
Hocam ikisi arasında ne gibi fark var birini alıp ikisine de kullanırsam ne gibi sorun çıkar.
Hocam Hydroanut alın o zaman. Hydronaut'u hem laptopta hem masaüstünde kullanabilirsiniz. Kryonaut laptoplarda pump out yapıyor diye biliyorum; ondan laptop için Hydronaut, masaüstü için Kryonaut önerdim. Hydronaut her ikisi içinde uyumlu olur.Hocam ikisi içinde kullanabileceğim bir termal macuna ihtiyacım var.
Hocam ikisi arasında ne gibi fark var birini alıp ikisine de kullanırsam ne gibi sorun çıkar.
Hocam hydroanut alın o zaman. Hydronaut'u hem laptopta hem masaüstünde kullanabilirsiniz. Kryonaut laptoplarda pump out yapıyor diye biliyorum; ondan laptop için hydronaut, masaüstü için Kryonaut önerdim. Hydronaut her ikisi içinde uyumlu olur.
Pek fazla bilgim yok fakat Hydronaut daha üstün olsa gerek; zamanında laptopum için ben de macun önerisi almıştım, Hydroanut önerilmişti. Tam anlamıyla bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir.Sağ olun hocam pekiya MX6 önerir misiniz ikisi için kullanmak için.
Sağ olun hocam pekiya MX6 önerir misiniz ikisi için kullanmak için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.