- Makaleler
- 4
İmkan vermiyorum hocam. Sıvı nitrojen kullanmadığına göre…Bitmemis hocam. Hic surmemis.
İmkan vermiyorum hocam. Sıvı nitrojen kullanmadığına göre…Bitmemis hocam. Hic surmemis.
Ben sana laf etmedim ki, macunun olmadığını, yeni soğutucu aldığımda içinden çıkan macunun yanlış kullanım ile çöpe gittiğini ve işlemci üzerindeki macunun yeni macun sürmek için sildiğimi fakat bu macun çöpe gittiği için maalesef süremediğimi belirtmek istemiştim. Bunun için beni üzmene gerek yoktu.Dostum dalga mi geçiyorum ben sence? 10 ayda nasıl bitmiş onu soruyoruz. Konu açmayacaksın o zaman.
10 olmuş dedi ya ondan sordum bende o halde 10 aydır olmadığından bahsediyor. O şekilde deseydi daha iyi anlaşılırdı.Bitmemis hocam. Hic surmemis galiba.
10 olmuş dedi ya ondan sordum bende o halde 10 aydır olmadığından bahsediyor. O şekilde deseydi daha iyi anlaşılırdı.
Hayır dostum su an islemcinin ustunde macun yok, yaklasik 10 aydir yok...
Ben sana laf etmedim ki, macunun olmadığını, yeni soğutucu aldığımda içinden çıkan macunun yanlış kullanım ile çöpe gittiğini ve işlemci üzerindeki macunun yeni macun sürmek için sildiğimi fakat bu macun çöpe gittiği için maalesef süremediğimi belirtmek istemiştim. Bunun için beni üzmene gerek yoktu.
1. üzmek ile alakası yok. 2. yaladım demek sence doğru bir açıklama mı? Onun dışında o konuda sıkıntı yok zaten. 10 aydır kullanman bile garip.
Ustune sicaklik degerleride normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.