Termal macun ve fan temizleme maliyeti nedir?

Firat6346

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi yarın Teknosa servise gideceğim. Fan bakımı ve termal macun temizleme için servise göndereceğim ama asıl amacım, bugün soda döküldü, laptop altına sıvı girmiş mi anakarta bunu öğrenmek istiyorum. Bir de PC içinde parça oynuyor, vida gevşedi galiba, onu yaptırmak istiyorum. Kendim yapamam, beceremem. Sizce Teknosa nasıl bir fiyat verir? Mahallede tanıdığım bir tamirci var, güvenilir; arada ne kadar fiyat farkı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan temizliği ve termal macun değişimi serviste genellikle 500–1000 TL arası. Sodayla ilgili anakart kontrolü ek işlem, 300–700 TL civarı tutabilir. Vida veya gevşek parçalar küçük bir işçilikle hallediliyor. Mahalledeki tanıdık tamirci daha uygun fiyat verebilir ama servis kadar garanti sağlamaz, fiyat farkı bu yüzden oluyor. Tabii ki marka ve modele göre değişiklik gösterebilir hocam.

Tanıdığınız güvenilir bir bilgisayarcıya vermeniz daha iyi olur sorunlarınızı tek tek söylersiniz kontrol eder.
Teknosa kesinlikle ek ücret ister veya bir şey uydurup parça değiştirmeye çalışabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…