Termalright Phantom Spirit SE vs Thermalright Peerless Assassin SE

İşlemcim Ryzen 5 5600 bütçe olarak sıkıntı yok sadece merak ettim bir konuda 1-2 derece fark eder demiş birisi.
5600 için ikiside yeterde artar bu arada. Burst assasin bile o işlemciyi rahatlıkla besler. 12400f i yükte max 63 64 gördüm bu soğutucuyla. Aralarında birkaç derece oynar. Oc falan yapacaksanız phantom biraz daha iyi sonuç verir.

İşlemcim Ryzen 5 5600 bütçe olarak sıkıntı yok sadece merak ettim bir konuda 1-2 derece fark eder demiş birisi.
Yüksek wattlarda 5 dereceye kadar fark oluyor ancak sizin için maksimum 1-2 derece fark eder. Ondan önemlisi sessizlik farkı.

5600 için ikiside yeterde artar bu arada. Burst assasin bile o işlemciyi rahatlıkla besler. 12400f i yükte max 63 64 gördüm bu soğutucuyla. Aralarında birkaç derece oynar. Oc falan yapacaksanız phantom biraz daha iyi sonuç verir.
Burst Assassin bile demeyelim. Burst'te fazla.
Bu bile baya yeterli.
Şöyle bir indirim de var.

Yüksek wattlarda 5 dereceye kadar fark oluyor ancak sizin için maksimum 1-2 derece fark eder. Ondan önemlisi sessizlik farkı.

Burst Assassin bile demeyelim. Burst'te fazla.
Bu bile baya yeterli.
Şöyle bir indirim de var.
Burat assasin in performansı beni beklediğimden daha çok şaşırttı bu arada gerçekten iyi bir şeymiş.

5600 için gerek yok. 7500F ile kullanıyorum stres testinde/renderda 75C oluyor maksimum.
Oyunlarda ise 60 civarında geziniyor. Peerless Assassin'in tipi daha iyi olduğu için onu tercih etmiştim fiyatları aynıyken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı