Elektronik Termalright TL-C12cw s X3 triple fan kit 679,44TL!

Çok sesli yani Full devirde?

Eğer benim Phantom spirit üstünde bulunan 2 adet fan ile aynı ise ki aynı görünüyor. 1200RPM seviyesinde sahip olduğum Cooler Master sickle Flow V2 fanlardan daha sessiz bu fanlar. 1550RPM çıkartınca ister istemez biraz ses duyuyorsunuz ama akustiği iyi bir ses. Ben eğer benim Cooler Master sickle Flow V2 fanları 1550RPM alırsam kasa yerinden kalkışa geçiyor gibi bir ses oluyor. Yani kıyaslamayı ancak bu şekilde anlatabilirim. Sickle Flow V2 fanlar Max dB sanırım 27.5 bu fanlarında 26dB olması lazım. BIOS üzeriden ya da kontrolcünüz var ise PWM üzerinden yine Max 1000RPM yaptığınızda hem iyi hava akışı elde edersiniz hem de 2 metre ötenizde kasanızdan sesi pek duymanız mümkün olmaz bu fanlar ile.

Eğer benim Phantom spirit üstünde bulunan 2 adet fan ile aynı ise ki aynı görünüyor. 1200RPM seviyesinde sahip olduğum Cooler Master sickle Flow V2 fanlardan daha sessiz bu fanlar. 1550RPM çıkartınca ister istemez biraz ses duyuyorsunuz ama akustiği iyi bir ses. Ben eğer benim Cooler Master sickle Flow V2 fanları 1550RPM alırsam kasa yerinden kalkışa geçiyor gibi bir ses oluyor. Yani kıyaslamayı ancak bu şekilde anlatabilirim. Sickle Flow V2 fanlar Max dB sanırım 27.5 bu fanlarında 26dB olması lazım. BIOS üzeriden ya da kontrolcünüz var ise PWM üzerinden yine Max 1000RPM yaptığınızda hem iyi hava akışı elde edersiniz hem de 2 metre ötenizde kasanızdan sesi pek duymanız mümkün olmaz bu fanlar ile.
Benin psu fan 5db çalişiyo bu fan en düşük devirde kaç db calişir?

Hocam tanesini 500 TL yapmışlar ama 104 CFM aşırı yüksek bir değer değil mi? Çok kaliteli bir şeye benziyor.

Uçak motoru olur o bak sesi çok rahatsız eder demedi demeyin 😁. Fiyatı da tuzlu biraz. O fiyat bandına siyah Lian Li unifan V2 falan alınabilir alternatif olarak.

Ağam bilgisayar kullanıyoruz Aşti - Gölbaşı dolmuşu değil. O ne öyle ışıl ışıl.
Klavye haricindeki tüm ışıklar gereksiz bence de. İlk başta heves ile herşeyi RGB aldım sadece RAM RGB kaldı. Bilgisayara sıkmak istiyorum bazen karanlıkta gözümü alıyor...

Klavye haricindeki tüm ışıklar gereksiz bence de. İlk başta heves ile her şeyi RGB aldım sadece RAM RGB kaldı. Bilgisayara sıkmak istiyorum bazen karanlıkta gözümü alıyor...

Simsiyah bir kasa alacağım ve o kasayı inşallah sağlık sıhat olursa imkanlar olursa tamamen RGB olmadan AM6 platformunda yapmayı düşünüyorum. Şu an ki kasam pavyon gibi hem de beyaz, ekipmanlarımda beyaz ama Siyah'a dönüşü kolay 👍 seni anlıyorum ama ışıklı ışıklıda başka güzel😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı