Elektronik Termalright TL-C12cw s X3 triple fan kit 679,44TL!

Düz beyaz renk çok şık durur bence hocam. (ARGB değilmiş galiba)

Düz beyaz renk çok şık durur bence hocam. (ARGB değilmiş galiba)

5V ARGB. Çift taraflı aynı efekt fanın arka tarafınında mevcut Dual chamber bir kasaya gecerim diye özellikle tercih ettim.

Beyaz renk gerçekten güzel görünüyor TL-S12W X3 – Thermalright

TL-S12 hakkındaki son mesajımdan sonra düzenleme ihtiyacı hissettim. Maalesef fanlar gerçekten gürültülü birçok incelemede bazı kullanıcılar sessiz bazıları aşırı sesli diyordu işin aslı şu fanlar 1500 RPM Max 1420 RPM gördüm. İyi bir CPU soğutucunuz varsa ki benim işlemcim boşta 29/30 derece civarı fanlar 450-500 RPM döndüğü için gürültü yok işlemcim yük altında 50 derece olduğunda 650 RPM civarı fanlarda gene fark edilir bir ses yok fakat 750 RPM ve sonrasında çok fazla rahatsız eden daha önce hiçbir fanda rastlamadığım garip bir gürültü oluşturuyor sanırım yorumlarda motor sesi diye bahsettikleri şey bu daha yüksek 1000 ve üzeri RPM hızlarda gerçekten ben buradayım diye bağırıyor o şekilde kullanmak imkansız. Bu arada fan ayarlarım BIOS üzerinden PWM modunda standart default hızlarda ayarlı. Egsoz fan olarak kullandığım 2 adet Arctic P12 aynı ayarlarla boşta 700 oyunlarda 1000 RPM civarı geziniyor hiçbir ses yok. Kısacası iyi bir işlemci soğutucu veya çok fazla ısınmayan bir işlemciyle iş görecek düzeyde görselliği güzel bir fan fakat ısınan yüksek performanslı bir işlemciyle kullandığınızda ya BIOS'tan RPM 650 civarına sabitlemeniz gerekecek ya da o gürültüye katlanamanız gerekecekki can sıkıcı bir gürültü. İade işlemlerini başlattım alacak olacak arkadaşlara yardımcı olması için yazmak istedim.

Son düzenleme:
Bir daha daha uyguna bulamam diyerek ben de aldım. Sadece arka tarafa ARBG fan lazımdı, bir tanesini kullanıyorum şimdilik. Belki ileride sıvı soğutmanınkileriyle değiştirip diğer ikisini de radyatöre takarım. Genel olarak Phanteks kasanın fanlarına göre parlaklığı az ama ID Cooling fanlarına göre de bir tık daha parlak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…