Elektronik Termalright TL-C12cw s X3 triple fan kit 679,44TL!

NextGenCeo

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock X670e Pg Lightning
Amd Ryzen 5 7600 X
Amd Radeon RX 7900 XT
32Gb DDR5 6000Mhz
1Tb Adata Legend 960 Max
Bitfenix Whisper 850w Gold Psu
Meslek
Süpervizor
Arkadaşlar uzun süredir uygun fiyatlı ve kaliteli aynı zamanda ARGB fan kitleri bakıyordum. Fiyat ve performans olarak bu ürünleri buldum. 1 ay önce de Phantom spirit 120 SE soğutucu almıştım ve termalright'ın aslında çok iyi marka olması ve piyasaya tekrar girmesi ile bende kasamda tamamen beyaz hem sessiz hem iyi performansı olan fanlar ucuza getirmek için araştırma yapıyordum ve inventus sitesinde bunlara rastladım. Daha ucuza bulamadım internette o yüzden buradan bunları paylaştım. 3 adet fan 679TL ve artı olarak 50TL kargosu var. Ben 4 adet bu 3'lü setlerden beyaz olanları satın aldım. Fanları hem radyatör üzerinde hem de kasa fanı olarak kullanabilirsiniz. Zaten Phantom spirit 120 SE üzerinde gelen fanların aynı özelliklerine sahip fanlar bunlar. 66CFM ve 1.54bar 1550RPM gibi. Ürün içerisinde kontrolcü çıkmıyor bilginiz olsun. Aynı ürünlerin amazon.com karşılığı fiyat etiketi gümrüğü falan dahil 1079TL olduğunu hatırlatırım. İlk defa konu açıyorum yanlış falan varsa şimdiden affınıza sığınıyorum.

Siyah Versiyon

Beyaz Versiyon

Youtube Videosu

Resmi Site Link

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı