M Mslc Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar, termos ağzına kadar kaynar su ile dolu ve bunu nasıl açacağım ben . İçinde bayağı basınç var. Elime kaynar su dökülür mü?
Arkadaşlar, termos ağzına kadar kaynar su ile dolu ve bunu nasıl açacağım ben . İçinde bayağı basınç var. Elime kaynar su dökülür mü?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 7 Yer Ankara 14 Haziran 2024 #2 Mslc dedi: Arkadaşlar, termos ağzına kadar kaynar su ile dolu ve bunu nasıl açacağım ben . İçinde bayağı basınç var. Elime kaynar su dökülür mü? Genişletmek için tıkla... Düzgün açmazsan dökülür tabii dikkatli şekilde eldiven geçirerek deneyebilirsiniz.
Mslc dedi: Arkadaşlar, termos ağzına kadar kaynar su ile dolu ve bunu nasıl açacağım ben . İçinde bayağı basınç var. Elime kaynar su dökülür mü? Genişletmek için tıkla... Düzgün açmazsan dökülür tabii dikkatli şekilde eldiven geçirerek deneyebilirsiniz.
Waltuh45 Megapat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 570 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #3 Patlayacak gibi oluyor ama patlamıyor genelde, yine de seni yanlış yönlendirmeyeyim önlemini al.
M Mslc Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 Waltuh45 dedi: Patlayacak gibi oluyor ama patlamıyor genelde, yine de seni yanlış yönlendirmeyeyim önlemini al. Genişletmek için tıkla... Evet yaa, patlamadı. : D
Waltuh45 dedi: Patlayacak gibi oluyor ama patlamıyor genelde, yine de seni yanlış yönlendirmeyeyim önlemini al. Genişletmek için tıkla... Evet yaa, patlamadı. : D