yenilmezbabapro Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Dostlar merhaba kendi yaptığım test sitesinde SQL açığı tarıyordum. Açık keşfettim ve verileri aldım fakat veri içeriğine bakamıyorum çünkü telefona kaydetti gözüküyor ama hiçbir şey yok. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Dostlar merhaba kendi yaptığım test sitesinde SQL açığı tarıyordum. Açık keşfettim ve verileri aldım fakat veri içeriğine bakamıyorum çünkü telefona kaydetti gözüküyor ama hiçbir şey yok. Bunu nasıl çözebilirim?
realkanye Yoctopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2025 #2 Kod:Panoya kopyala termux-setup-storage Yapmayı denediniz mi hocam?
yenilmezbabapro Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #3 realkanye dedi: Kod:Panoya kopyala termux-setup-storage Yapmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ama olmadı data dosyası boş sadece com. Termux var.
realkanye dedi: Kod:Panoya kopyala termux-setup-storage Yapmayı denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ama olmadı data dosyası boş sadece com. Termux var.