Terör örgütleri Türkiye'den ne istiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'den bir gıdım bile toprak alamayacaklarını biliyorlar. Bu yüzden Türkiye'nin belini bükmek, dikkat dağıtmak amaçlı saldırılar düzenliyorlar.
 
Ama bilmiyorlar ki: Türk ve Kürt kardeştir.
Kardeşiz ve her zaman kardeş kalacağız ancak bazı Kürt'ler var ki kardeşliğimizi kabul etmiyor ve sözde kürdistanı kurup orada Amerikan himayesi altında rahat bir hayat süreceklerini sanıyorlar gülünç gerçekten. Zaten kürdistanı isteyen topluluk HDP'ye oy verenle aynı.
 
Kardeşiz ve her zaman kardeş kalacağız ancak bazı Kürt'ler var ki kardeşliğimizi kabul etmiyor ve sözde kürdistanı kurup orada Amerikan himayesi altında rahat bir hayat süreceklerini sanıyorlar gülünç gerçekten. Zaten kürdistanı isteyen topluluk HDP'ye oy verenle aynı.
Tamamen saçma hayaller 😄.
 
Terör örgütleri, büyük devletler tarafından finanse edilerek oluşturulan topluluklardır.
Bireyleri konsolide etmek için çeşitli ideolojiler kullanılır. Örneğin ISIS, sözde İslam dini ile temellendirilmiştir. İçerik olarak uzaktan yakından alakası olmasa da, beynini kullanamayan çeşitli insanlar kandırılarak bu gruplara çekilir. Grup liderleri ise parayı verenin yönettiği kişilerdir.

Diğer bir örnek ise PKK terör örgütüdür. Zamanında Amerikan Gladyosuna hizmet eden askerler ve polisler (ki bunlar 15 Temmuz'da görüldü), Kürt vatandaşlarımıza inadına kötü davrandılar. özellikle 1970-1980'lerde başladı bu durum. Bunu kullanan gladyonun amacı ise Türk hükümetine karşı gelen bir felsefe oluşturmaktı. Bu görüşü benimseyen bazı kitleler ise PKK'ya katıldı vs.

PKK'nın güç kaybetme nedeni ise Kürt halkı ile devletin barışması ve gladyonun temizlenmeye başlamasıdır.

Benim görüşlerim bu yönde. Örneğin sen bir genci "devlet kızlarımızı öldürüyor, askerler taciz ediyor" diye yetiştirirsen tabi ki o kişi terörist olur ve buna inanır.
Önemli olan bunlara prim vermemektir. Son zamanlarda dağa giden gençlerin sayısı sıfıra yakındır.
 
Topraklarımız üzerinde hakları olduğunu iddia ediyorlar.
Kısaca bazı topluluklardaki bilgisiz insanları manipüle edip Orta Doğu'ya musallat ediyorlar.
 
Kuklalar. Ne istediklerini kendileri bile bilmiyordur.
 
pkk abd tarafından Kürtleri galeyana getirip orada bir terör devleti kurdurmak istiyor. Bunun arkasında da İsrail var. Yahudiler tanrı tarafından vaad edilmiş toprakları olduğunu sanıyor. Yahudi de bu toprakları kolay kolay kolay alamayacağını bildiği için terör örgütünü maşa olarak kullanıyor. pkk da bunun farkında değil. Kısacası daha kolay fethetmek için Pkk yı maşa olarak israil kullanıyor. İkinci amaç da Türkleri ve Kürtleri birbirinden ayırıp ülkede iç savaş çıkartıp Türkiyeyi daha kolay işgal edilebilecek hale getirmek istiyorlar.

Eki Görüntüle 1125427Suriyede savaş çıkarıp önlerini açtılar mesela.

Diğerlerini bilmiyorum, fakat iç savaş kısmı Kürtsüz de olabilir, Suriyeliler ve Afganlar sayesinde.
 
Ağzına sağlık @suskunkedi . Bunu yazmaya gelmiştim. PKK Amerika'daki derin siyonizm yapılanması tarafından desteklenen bir örgüttür. Amaçları Kürdistan'ı kurmak ve sonrasında Kürdistan'ı İsrail'e teslim etmek. 90'larda PKK Kürtler tarafından ciddi şekilde desteklenirdi çünkü Kürtler o dönemlerde devletten ciddi zulüm görürdü. İnsan hakları ihlal edilirdi. Ancak zamanla -her ne kadar nefret etsem de- mevcut hükümet tarafından Kürtler rahat yüzü gördüler. Türk milletinden hiçbir farkları kalmadı. Sadece ciddi bir işsizlik sıkıntısı var çünkü hiçbir yatırım yapılmıyor. Kayseri, Konya illerine yapılan yatırımlar ve istihdam doğu illerine de yapılabilirdi ve doğu illeri kalkınabilirdi. Ekonomik olarak refah içerisinde olan bir toplum kendini de kültürel olarak geliştirir ve bu tür terör örgütlerine asla sempati duymazlar. Kürtlerin kaderi biraz Amerikadaki siyahiler gibi, fakirlik içinde doğup suça teşvik edildikleri bir hayat yaşıyorlar. Ancak şu an PKK'nın Kürt milletinden destek aldığını sanmıyorum. Çoğu zaman Kürt gençlerini kaçırıyorlar zaten. PKK'nın bayağı bir zayıfladığı gerçek. 2-3 sene sonra PKK diye bir örgüt kalacağını bile düşünmüyorum. Bu süreci kazasız belasız atlatmak için devletin Kürt halkına birkaç ayrıcalık daha tanıması gerektiğini düşünüyorum. Doğu şehirleri Türkiye Cumhuriyeti topraklarıdır, ancak o bölgelerde tamamen Kürtlerin yaşadığı gerçeğini gözardı etmemek lazım.
 
Ermeniler'e yapıldığı düşünülen yakın bir mevzu var ortada. Tabi ki bunu savaş yapmadan hukuk yoluyla aramak gerekir. Cunku eskilerin mevzusu.
Neyse fetocu ilan edilmeden kaçayım 😁.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı