Terraia ile ilgili tüyolar nereden bulunur?

yakup2e3245

Femtopat
Daha fazla  
Terraria'ya yeni başladım ve en önemli sorunum kapı koyamamak. Bilmiyorum, kapı yaptım ama koyamıyorum. Bir de oyunla ilgili hiçbir şey bilmiyorum, videolarına baktım ama çok yararlı bir şey bulamadım. Oyunla ilgili tüyolar ve kapıyı nasıl koyacağım? Anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda gezerek, bloklar kirarak, sandık açarak esya toplayabilirsin bu itemleri guidea(NPC) tiklayip ne ise yaradiklarini, neler craftlayabilecegini görebilirsin.

Bir şey sorucamda ben biraz gelişip odun zırh falan yaptım ok yay falan sonra keşif yapmaya başladaım çöl gibi bir yer buldum aklıma kaktüs zırh yapmak geldim kaktüs kırarken çalı geldi kesti diğer tarafa gidiyim dedim biraz gittim dev gibib bir ağaç buldum kırılmıyor diğer tarafa geçemiyorum çölde ölüyorum diğer tarafta ağaç var ne yapmalıyım.

Baltayla kiramiyor musun?

Bir şey sorucamda ben biraz gelişip odun zırh falan yaptım ok yay falan sonra keşif yapmaya başladaım çöl gibi bir yer buldum aklıma kaktüs zırh yapmak geldim kaktüs kırarken çalı geldi kesti diğer tarafa gidiyim dedim biraz gittim dev gibib bir ağaç buldum kırılmıyor diğer tarafa geçemiyorum çölde ölüyorum diğer tarafta ağaç var ne yapmalıyım.

Hocam o değil çalılar vardı dedim sadece görseldir baktım bana saldırdılar 2 vuruşta kestiler. O yüzden gelişemiyorum hiç madende yok.

Yo kolayda oynuyorumda aklıma bir fikir geldi ben şimdi aynı karakterle farklı harita açsam orada keşif yapıp geri evimin olduğu bölüme dönsem olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı