Steam'de dolaşırken Terraria adında bir oyun gördüm ve oyunun Steam'deki fotoğraflarını falan veğendim fakat paramın boşa gitmesini istemiyorum. Bu yüzden size soruyorum Terraria alınır mı?
Oyunu öğrenmek 10 saat sürüyor.Youtubedan destek alınarak oynamanızı öneririm.Oyunu arkadaşlarınızla oynayacaksınız herkesle oynancak bir oyun değil.
Bence en iyi soundbox oyunudur bu arada.
Steam'de dolaşırken Terraria adında bir oyun gördüm ve oyunun Steam'deki fotoğraflarını falan veğendim fakat paramın boşa gitmesini istemiyorum. Bu yüzden size soruyorum Terraria alınır mı?
Alınıp alınmayacağı size bağlı şahsen ben bir şey anlamadım oyundan baya sıkıcıydı ama sevenler de başından kalkmıyor o yüzden bence burdaki yorumlara bakmak yerine oyunu alıp oynayın ve kendiniz karar verin en kötü refund edersiniz.
Çoğu insan 2D Minecraft der ama ondan çok ötesi bir oyun. Başlarda basit ve kolay gelebilir ama sonrasında rehber ve Wikilere bakmanızı şiddetle öneririm. Çok zorlu Boss'ları var çünkü.
Gayet zevkli bir oyun doğrusu. Birde mod desteği var zengin.