Oyun boss kesmek üzerine kurulu. Sürekli boss kesip en son Moon Lord u kesip oyunu bitiriyorsunuz. Minecraft gibi değil.Merhabalar, Terraria üzerinde yapabilecek bir şey bulamıyorum. Yeni biomeler keşfedip yerin altını kazıp maden yapıyorum sadece. Sizin önerileriniz nelerdir?
Her şeyi otomatikleştir.
Oyun boss kesmek üzerine kurulu. Sürekli boss kesip en son Moon Lord u kesip oyunu bitiriyorsunuz. Minecraft gibi değil.
Çok fazla bilgim yok, biraz açar mısınız?
Ben vikisini okumuştum. Biraz ingilizce biliyorsanız sizde anlarsınız. Olmaz diyorsan tr bir sürü video var onları izleyip yine anlayabilirsin.Çok fazla bilgim yok, biraz açar mısınız?
Boss nasıl kesiliyor? Sadece akşamları uçan yaratıkların aynısından olan item ile Blood Moon açmıştık.
Hocam oyunu bilmiyorum daha doğrusu.Mesela öldürülünce düşük bir şansla değerli eşya veren yaratıkları otomatik öldürecek bir sistem yapabilirsiniz. Ya da uzaylı baskınını otomatik tetikleyip tüm uzaylıları öldürecek bir sistem de yapabilirsiniz. Şimdi gördüm boss kesmeyi bilmiyormuşsunuz daha. İnternete yazabilirsiniz dev göz vardı bir tane onu öldürebilirsiniz başlangıç olarak. Düzgün bir arena yapmayı unutmayın savaştan önce.
Teşekkürler.Ben vikisini okumuştum. Biraz ingilizce biliyorsanız sizde anlarsınız. Olmaz diyorsan tr bir sürü video var onları izleyip yine anlayabilirsin.
Terraria'da bosslar kendi kendine ortaya çıkmıyor (bir-iki tanesi hariç) senin özel eşyalarla çağırman veya kendi bölgelerinde onları bulman gerekiyor.
Oyun çok detaylı ve bir sürü boss bulunuyor. Oyunun wikisinden hangi sırayla kesmen gerektiği ve nasıl çağıracağın detaylı şekilde anlatılmış.Boss nasıl kesiliyor? Sadece akşamları uçan yaratıkların aynısından olan item ile Blood Moon açmıştık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.