Terraria'ya yeni başlayınca ne yapılmalı?

Arkadaşlarla Terraria aldık. Tavsiyeleriniz, taktikleriniz nelerdir? Ne yapmamız gerekir?
Öncelikle çok güzel bir seçim yapmışsınız arkadaş çevrenizle beraber loot yapabileceğiniz, bosslarla kapışabileceğiniz çok güzel bir oyundur kendisi. Sunucusu için Terraria'nın orijinal sitesindeki Dedicated Server.jarı indirip hamachiyle bağlanabiliyorsunuz YouTube'de videoları mevcut bulursam paylaşırım.

Oyunda bir boss yolu mevcut yani diyelim ki x bossunu kesmek için a bossunu kesmen lazım.
Eğer normal mod oynayacaksanız herhangi bir zorluk çekmeyeceksiniz bossların canı çok az, güçleri çok düşük olacak fakat verdikleri ganimetlerde azalıyor. Ben Insane modda onlarca kez oyunu bitirdim aşırı zordu. İlk aşamalarda sıkıcı gelebilir kasıldıktan sonra o bossları keserken alınan haz çok güzel.
 
1-Bu siteyi sık kullanılanlara ekleyin ve oyun oynarken sürekli açık tutun.
2-Bol bol kazın, sandık açın, item toplayın ve topladığınız hiçbir şeyi atmayın, çiçekleri, böcekleri bu bir işe yaramıyor diye atmayın sonra lazım olunca bulunmaz. Pot falan yaparken çiçekler lazım oluyor o yüzden ot mot ne varsa depolayın :).
3-normal dünyada başlayın, biraz item yaptıktan sonra zor dünya açıp orada devam edin. Dünya zorlaştıkça daha fazla item düşer.
 
Bu arada NPC sistemi mevcut eğer siz birbirlerini seven NPC'leri aynı yerlere koyarsanız sanırsam teleport olabilmenize yarayan sistem oluşturuyorlar.
 
Öncelikle çok güzel bir seçim yapmışsınız arkadaş çevrenizle beraber loot yapabileceğiniz, bosslarla kapışabileceğiniz çok güzel bir oyundur kendisi. Sunucusu için Terraria'nın orijinal sitesindeki dedicated server. Jarı indirip Hamachi'yle bağlanabiliyorsunuz YouTube'da videoları mevcut bulursam paylaşırım.

Oyunda bir boss yolu mevcut yani diyelim ki X bossunu kesmek için a bossunu kesmen lazım.
Eğer normal mod oynayacaksanız herhangi bir zorluk çekmeyeceksiniz bossların canı çok az, güçleri çok düşük olacak fakat verdikleri ganimetlerde azalıyor. Ben ınsane modda onlarca kez oyunu bitirdim aşırı zordu. İlk aşamalarda sıkıcı gelebilir kasıldıktan sonra o bossları keserken alınan haz çok güzel.

Bir sunucu açtık ve arkadaşım ben bir de NPC var. Hamachi demişsiniz. Gerek var mı? Ve ya anlamadığım bir şey mi var.
 
Hocam asla ama asla journey ile başlamayın, alışırsanız ilerleyemezsiniz. Normal mod ile başlayın, ilk mesajımdakileri yaptıktan sonra zaten bir ton rehber bulunuyor, ayrıyeten oyunun Discord sunucusu var, Terraria Wiki de çok yardımcı olacaktır. 😁
Journey modu= Minecraft Yaratıcı Modu.
 
Hocam asla ama asla journey ile başlamayın, alışırsanız ilerleyemezsiniz. Normal mod ile başlayın, ilk mesajımdakileri yaptıktan sonra zaten bir ton rehber bulunuyor, ayrıyeten oyunun Discord sunucusu var, Terraria wiki de çok yardımcı olacaktır. 😁

Normal mod açtım zaten az buçuk ingilizceyle bir şeyler işaretledim. :D
 

Geri
Yukarı