Steam Ters ibraz süreci

Pardon, o konuda elbet yardımcı olabilirim. Technopat'ı kullanmayı pek beceremiyorum, özel mesaj fonksiyonum sanırım açık değil. Buradan nick'ini yazarsan ekle

Pardon, o konuda elbet yardımcı olabilirim. Technopat'ı kullanmayı pek beceremiyorum, özel mesaj fonksiyonum sanırım açık değil. Buradan nick'ini yazarsan eklerim.
wand2331 hesabım bu

Kullanıyorum ama ekstra yardımcı olabileceğim bir şey düşünemedim. Bankamla görüşüp chargeback olmadığını, sorunun onlardan kaynaklanmış olabileceğini anlattım ve kredi kartı ekstresi attım adamlara sadece.

Beraber iş yaptıkları ödeme sağlayıcı ile görüşüyorlarmış. Sıkıntı zaten büyük ihtimalle o aradaki sağlayıcıyla alakalıdır.

Bende banka ekstresi atım bir şey değişmedi bankanızla konuşun dediler.

1706564390890.png

1706564470917.png

Rezillik 1 ay sonra son buldu.

Bu arada bu içeriği bir de iade ettirmem lazım çünkü Steam'in olayı çözmesini beklerken Path of Exile'dan ban yememek için destekleriyle görüşüp içeriği başka bir yerden tekrar almıştım.

Umarım sizin de probleminiz hızlıca çözülür, görüldüğü gibi Steam'in ödeme sağlayıcısından kaynaklı bir problemmiş.

I understand the frustration. However, your account is not restricted while we're investigating this matter.

The payment Processor has advised there was an issue with marking this transaction PAID so they are investigating with another Team.

Thank you for your patience. Diye bir dönüt aldım anlayan açıklayabilecek var mı?

Eki Görüntüle 2101222

Eki Görüntüle 2101225

Rezillik 1 ay sonra son buldu.

Bu arada bu içeriği bir de iade ettirmem lazım çünkü Steam'in olayı çözmesini beklerken Path of Exile'dan ban yememek için destekleriyle görüşüp içeriği başka bir yerden tekrar almıştım.

Umarım sizin de probleminiz hızlıca çözülür, görüldüğü gibi Steam'in ödeme sağlayıcısından kaynaklı bir problemmiş.

Çok iyi kardeşim en azından seninki çözüldü halen ben beklemedeyim sana zahmet en son ne yazdınsa bize de atarmışsın öyle destek açalım.

Steam oyunları geri iade eti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni bir gelişme oldu bana Steam destek bir ay beklemem gerektiğini söylemişti bende beklemek sorunda kaldığım için bekledim ve bugün tekrar Steam desteğe yazdım tekrardan kontrol etmelerini sorunun onlarda olduğunu bankanın paraya gönderdiklerini söyledim destekten aynı gün içinde geri dönüş aldım ve sonuç iyi silinen DLC iade edildi sorun çözüldü mutlu son benim açımdan bu sıkıntıyı hala yaşayan varsa bir daha yazsın tekrar kontrol etmelerini istesin.

Dosya Ekleri

• IMG_1366.png
    IMG_1366.png
    283,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_1368.png
    IMG_1368.png
    153,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1367.png
    IMG_1367.png
    149,1 KB · Görüntüleme: 80
Benim Steam hesabım durduk yere dolandırıcılıktan kısıtlandı bankadan harcama itirazından bulundum 2 3 hafta sonra Steam'de ters ibraz yazıyor oyunlar iade olmuş kaç gün sonra para iadesi olur kartima.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı