Teşekkürler Technopat Sosyal Üyeleri ve Technopat Sosyal

  • Konuyu başlatan Zor Adam
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 3B
Z

Zor Adam

Ziyaretçi
Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Her sorumun cevabını burdan alabiliyorum. Asla cevapsız kalmıyorum. Kurallarınız da çok mantıklı. Ceza alsam da size hak veriyorum. Ayrıca en önemlisi bu kadar diksiyona ve imla kurallarına uygun yazmaya alıştıran bir site olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Technopat.

@MF @Ali Güngör @Recep Baltaş @son_goku @THE_MILLER @Egemen @Akif @Silinen üye hepinize teşekkürler. Ayrıca Technopat Sosyal üyelerine de teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlarda bende ceza olayına fazla taktıklarını düşünüyordum ama, sonradan gerçekten gerekli olduğunu düşündüm. Hele ki bazı konularda, kuralları bilmeyen arkadaşların yarım yamalak kelimelerini, nokta olmayan cümlelerini gördükçe bir şey batıyor...
Alışkanlık konusu da gerçekten etkili. Her gece giriyorum zaten foruma, bir sürü de yorum atıyorum. İnsan bir süre sonra her yer de böyle yazmaya başlıyor. İyi bir şey :)
 
Gerçekten Türkçe kuralları günlük hayatımızada olumlu şeyler katıyor. Ben de teşekkür ediyorum tüm yönetime ve üye arkadaşlara. İyi ki varsınız. İyi ki bizler varız. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı