C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 17 Ağustos 2018 #11 Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar
Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar
heraclus Kilopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 17 Ağustos 2018 #12 78501 dedi: Evet Genişletmek için tıkla... Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere.
7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 17 Ağustos 2018 #13 heraclus dedi: Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere. Genişletmek için tıkla... Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek yerine buradan teşekkür ediyorum (ban yemek istemiyorum ).
heraclus dedi: Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere. Genişletmek için tıkla... Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek yerine buradan teşekkür ediyorum (ban yemek istemiyorum ).
heraclus Kilopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 175 Çözümler 1 17 Ağustos 2018 #14 CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Çoğunluk 18 yaşına girmiş. 19 yaşına giren sadece 1 kişi görebildim. O felaket yaşanmasaydı belki de daha çok 19 yaş görecektik.
CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Çoğunluk 18 yaşına girmiş. 19 yaşına giren sadece 1 kişi görebildim. O felaket yaşanmasaydı belki de daha çok 19 yaş görecektik.
7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 17 Ağustos 2018 #15 CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmasın, ama listede adım yok? Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2018
CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmasın, ama listede adım yok? Neden olabilir?
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 17 Ağustos 2018 #16 Doğum gününüz kutlu olsun. 78501 dedi: Doğum günümüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla... Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Doğduğu yıl krizin çıkmasından iyidir.
Doğum gününüz kutlu olsun. 78501 dedi: Doğum günümüz kutlu olsun Genişletmek için tıkla... Sizin de doğum gününüz kutlu olsun. CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Doğduğu yıl krizin çıkmasından iyidir.
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2018 #17 CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Benim ismim yok bugün benimde doğum günüm.
CLM Project dedi: Bu tarihte doğan ne çok üye varmış! Depremin yıl dönümünde hem de. Bugün doğum günü olan kullanıcılar Genişletmek için tıkla... Benim ismim yok bugün benimde doğum günüm.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 17 Ağustos 2018 #18 @78501, bilmiyorum neden olmadığını. 2016'da bildirim gelmiş ama size. Bana da sitede geçirdiğim yıl konusunda yanlış bildirim gelmişti. @Mert ve @Mr.Acar'a soralım. Bazı üyelerin doğum gününü kutlamamış Technopat. Nedendir?
@78501, bilmiyorum neden olmadığını. 2016'da bildirim gelmiş ama size. Bana da sitede geçirdiğim yıl konusunda yanlış bildirim gelmişti. @Mert ve @Mr.Acar'a soralım. Bazı üyelerin doğum gününü kutlamamış Technopat. Nedendir?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 17 Ağustos 2018 #19 Arkadaşlar profillerinizde doğum tarihiniz yazmıyorsa veya farklı tarih girdiyseniz, bildirim gelmemesi çok normal. Ayarlardan kontrol edin. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada
Arkadaşlar profillerinizde doğum tarihiniz yazmıyorsa veya farklı tarih girdiyseniz, bildirim gelmemesi çok normal. Ayarlardan kontrol edin. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada
KRYPTON1X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2018 #20 Mert dedi: Arkadaşlar profillerinizde doğum tarihiniz yazmıyorsa veya farklı tarih girdiyseniz, bildirim gelmemesi çok normal. Ayarlardan kontrol edin. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada Genişletmek için tıkla... Üye olduğum zaman doğru girmiştim. Hatta şimdi tekrar baktım doğru girmişim. 1995-08-17
Mert dedi: Arkadaşlar profillerinizde doğum tarihiniz yazmıyorsa veya farklı tarih girdiyseniz, bildirim gelmemesi çok normal. Ayarlardan kontrol edin. Doğum gününüz kutlu olsun bu arada Genişletmek için tıkla... Üye olduğum zaman doğru girmiştim. Hatta şimdi tekrar baktım doğru girmişim. 1995-08-17