Tesellation 15 nedir?

461988

Hectopat
Google ana sayfasında sol altta bu çıktı. Tıkladım ve direk Kaspersky engelledi. VirusTotal'de tarattım bir şey çıkmadı. Link HTTPS ile başlıyor. Bu nedir? Not : sonunda (images/view/id = bla bla) yazıyordu.

Ekran Görüntüsü (12).png

Son düzenleme:
Tam bilmemekle beraber tahminim:
Walli duvar kağıdı uygulaması, justin prno duvar kağıdı yapımcısı, tesselation 15 duvar kağıdının adı, link de yapımcının profiline eriştiriyor.

Peki bunu Kaspersky neden engellemiştir ve engellemesine ne kadar güvenebilirim. Yani siteye erişimi engelledi ama mesela IP'im siteye gitti mi?

Peki bunu Kaspersky neden engellemiştir ve engellemesine ne kadar güvenebilirim?
Reklam gibi algılamıştır belki yada açılır pencere olduğu için engellemiştir bilemiyorum. Virüs programlarının olayı budur zaten: sanıldığı yada vaadedildiği gibi süzgeçten geçirip sadece zararlı linkleri engellemezler, neredeyse bütün linkleri engellerler böylece zararlılar da arada engellenmiş olur.

Reklam gibi algılamıştır belki ya da açılır pencere olduğu için engellemiştir bilemiyorum. Virüs programlarının olayı budur zaten: Sanıldığı ya da vaadedildiği gibi süzgeçten geçirip sadece zararlı linkleri engellemezler, neredeyse bütün linkleri engellerler böylece zararlılar da arada engellenmiş olur.

Peki engellemesine ne kadar güvenebilirim? Not: Şimdi fark terimde link “com” ile bitmiyor.

Hocam ama bu babadanda öte. Kaspersky. Engellendiği zaman güvenliği garantiliyor mu? Yoksa IP'im çalınıp, virüs atılabilir mi?
Yok dostum bir sıkıntı olmaz. Link zaten virüslü değildir ama virüslüyse bile tıkladığında sen erişmeden engellendiği için sorun olmaz. Başka türlü yollarla bunları yapabilirler mi bilmiyorum ama bu linke tıklamandan dolayı o dediğin sıkıntılar olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı