Tam bilmemekle beraber tahminim:
Walli duvar kağıdı uygulaması, justin prno duvar kağıdı yapımcısı, tesselation 15 duvar kağıdının adı, link de yapımcının profiline eriştiriyor.
Reklam gibi algılamıştır belki yada açılır pencere olduğu için engellemiştir bilemiyorum. Virüs programlarının olayı budur zaten: sanıldığı yada vaadedildiği gibi süzgeçten geçirip sadece zararlı linkleri engellemezler, neredeyse bütün linkleri engellerler böylece zararlılar da arada engellenmiş olur.Peki bunu Kaspersky neden engellemiştir ve engellemesine ne kadar güvenebilirim?
Reklam gibi algılamıştır belki ya da açılır pencere olduğu için engellemiştir bilemiyorum. Virüs programlarının olayı budur zaten: Sanıldığı ya da vaadedildiği gibi süzgeçten geçirip sadece zararlı linkleri engellemezler, neredeyse bütün linkleri engellerler böylece zararlılar da arada engellenmiş olur.
Bu devirde babana bile güvenme.Peki engellemesine ne kadar güvenebilirim? Not: Şimdi fark terimde link “com” ile bitmiyor.
Bu devirde babana bile güvenme.
Yok dostum bir sıkıntı olmaz. Link zaten virüslü değildir ama virüslüyse bile tıkladığında sen erişmeden engellendiği için sorun olmaz. Başka türlü yollarla bunları yapabilirler mi bilmiyorum ama bu linke tıklamandan dolayı o dediğin sıkıntılar olmaz.Hocam ama bu babadanda öte. Kaspersky. Engellendiği zaman güvenliği garantiliyor mu? Yoksa IP'im çalınıp, virüs atılabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.