Teşhir IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

Bütçe
12000

scriptedwedge

Hectopat
Yer
Ordu Fatsa
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
512 SK Hynix m.2
Merhaba arkadaşlar yakınımda hatta sokağımın sonunda bulunan bir AVM'de MediaMarkt'da 11700₺ gibi bir fiyata 16 GB RAM'li 1650 Ti ekran kartlı 512 M.2 SSD'li ve R7 4800H işlemcili bir IdeaPad gaming 3 laptop buldum. Fakat oradaki personel ürünün sadece teşhir olarak kaldığını ve o teşhirin 1 yıl 3 aydır mağazada olduğunu ve her gün şarjda bulunduğu bilgisini verdi. 2 yıl garanti mevcut olacakmış fakat yine de kararsız kaldım. Sizce tam bütçeme göre olan bu cihazı satın alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz.

Açıkcası orada beklediği süre çok fazla. Sırf denemek için gelen ve kendi malı gibi hor kullanan insanları düşününce pek mantıklı gelmiyor.

Ayrıca fiyatlar ne olmuş böyle çılgın! daha iyi özelliklerde bir bilgisayarı 22 ay önce 4800 liraya almışım. İnanılır gibi değil.

1 yıl 3 aydır her gün açık kala kala o bilgisayarın cılkı çıkmıştır

Batarya değişimi yaparsanız alınır. Amazon dışındaki sitelerden laptop alırsanız teşhir üründen daha sorunlu olarak gelebiliyor. Arkasında MediaMarkt var hem.

Merhaba ilginiz için teşekkür ederim. Üründe zaten hiçbirşey yapılmıyordu. Tarayıcı açmak bile dahil. Yarın veya ertesi gün gidip bu ürünü almayı deneyeceğim.
Bu devirde 8 GB RAM'li ürün almak uzun vadede pek de mantıklı gelmiyor. Tabiki içini açıp artırabilirim fakat garantisinin bozulma gibi bir durumu var.
Batarya değişimi yaparsanız alınır. Amazon dışındaki sitelerden laptop alırsanız teşhir üründen daha sorunlu olarak gelebiliyor. Arkasında MediaMarkt var hem.
Dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkür ederim.
Direk evimin dibinde olan bir mağazadan taksit farkı olmadan alabileceğim bir ürünün yerine önerebileceğiniz başka bir model atabilirmisiniz?

O fiyata teşhir ürün alınmaz. Hele bu laptop hiç alınmaz. RTX3050 laptop alınması çok daha mantıklı. Zaten sık sık indirim, kampanya oluyor. Paramı buna harcamazdım. Çocuğun teki gelecek cipsli parmaklarıyla bam güm vuracak. Sonra dayının biri gelecek bu ney yauv diyip bastıra bastıra elleşecek. Bataryası zaten ölmüştür onun, bataryadan bahsetmeye gerek yok. Sürekli açık olduğu için ekranında bile ısınma problemi vardır onun. SSD'nin de sağlık testi yapılması gerek aslında, tekrar tekrar işletim sistemi kurulabiliyor bazen. Ufak bir tecrübem olmuştu oradan biliyorum. Aynı bilgisayara 1 ayda 9 defa işletim sistemi kurulmuştu format atılıp atılıp. Ben 1 ay çalıştım teknoloji mağazasında ve neler neler gördüm. Bu laptop 1 yıl 3 ayda kim bilir neler görmüştür. Ayrıca laptop klavyesinde insanların verdiği hasar varsa temassızlık ıvır zıvır gibi, daha sonra garantide kullanıcı hatası deme olasılıkları çok yüksek, bilginiz olsun.

Atılan laptopu araştırdım biraz. GPU dışında Lenovo daha iyi. Aslında temel amacım oyun değil. Bilişim temelli bir lisede okuyorum ve laptop ister istemez lazım oluyor. Verdiğiniz bilgiler ve deneyimler için ayrıca teşekkür ederim. Sizce mağazada alırken bu testlere tabi tutmak gibi bir şansım olur mu? Çünkü ister istemez cihazın özellikleri beni cezbediyor. Ve internet üzerinden alışverişe hele ki bu fiyatta bir alışverişe kesinlikle izin vermez ailem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…