Tesla K80 24 GB oyunları açmıyor

afrasiab

Hectopat
Yer
Fransa Provence 93
Selam arkadaşlar. NVIDIA Tesla K80 ekran kartım var kendi sitesinden driver kurdum. Sanırım yanlış driver kurdum çünkü hemen kurdu. Normal ekran kartı gibi kurmadı yeniden başlattım. Ama oyunlar açılmıyor hepsinde değişik değişik hatalar veriyor. RDR2 açıyorum initalize Graphics driver hatası veriyor. GTA V açıyorum OpenGL diyor değişik değişik hatalar veriyor oyunların hiçbirini açmıyor. Bu kartla oyun oynanıyor mu? Yapmam gereken ayarlar mı var driver mı yanlış kurdum yardımcı olursanız sevinirim.

Dipnot: Driver'dan kaynaklıdır diye şüpheleniyorum çünkü hemen kurdu 10 saniyede. Hive OS'ta Ethereum mining yapayım dedim onu da yapmıyor.

Deep learning, mühendislik işleri veya karmaşık matematiksel hesaplamalar için kullanılıyor. Görüntü çıkışı olmuyor genelde. Daha çok görev verip tamamlamasını beklediğiniz kartlar. Serverlara uygun olarak üretildiği için de pasif soğutucularla normal kasalarda soğutulması imkansız. Görüntü çıkışı yok. Nasıl kullanıyorsunuz merak ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı