Tesla, tüm modelleri Türkiye'ye getiriyor

Tesla normal ve hatta hibrit araçlara göre pahalı. Ancak gösteriş için alınacak bir araç da değil. Gerçekten güzel ve birçok kişinin bütçesi olsa alacağını düşündüğüm bir araç.

Model 3'ün en boşunun Almanya fiyatı bu şekilde:

1643045576149.png


Gelmesi güzel bir şey, elektrikli araç kültürü bir nebze de olsa gelişir en azından. Biz şu an o kültürü ek vergilerle geliştiriyoruz gerçi, ancak kim bilir, elektrikli şarj istasyonu falan yaparlar belki. :D Ayrıca CB ile yapılan görüşmede, arkadaşalrın dediği gibi TÜRKSAT fırlatmaları ve ilerde olacak Ay görevleri için anlaşmalar yapıldı. Kimin alacağına da @Onur Altuğ Sever gereken cevabı vermiş. Ucuz bir araç değil ancak piyasayı göz önüne aldığınızda pahalı da değil. Koşa koşa alacaklar vardır elbet. Burası Türkiye.
 
Yani ideal olan vergi indirimlerinin ve teşviklerin olması. Ancak bizde TOGG çıkana kadar bir düzenleme görmek zor diye düşünüyorum.

Biz öyle standartlara bağlı giden bir ülke değiliz. Birileri elektrikli araba alır kullanır, bu zamanla artar. Ne zaman ki devlet bunun farkına varır, ya da göze batmaya başlar, o zaman bir düzenleme gerçekleşir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı