Test çözücü uygulama önerisi

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Merhaba, arada sırada test çözerken takıldığım noktalar oluyor. Tüm dersleri kapsayan bir çözüm uygulaması var mı?

Merhaba, arada sırada test çözerken takıldığım noktalar oluyor. Tüm dersleri kapsayan bir çözüm uygulaması var mı?
Eodev yani Brainly uygulaması ile soruyu tarattıktan sonra soru önceden sorulup cevaplanmışsa görebiliyorsunuz veya yeni bir soru sorup cevap alabiliyorsunuz.

Eodev yani Brainly uygulaması ile soruyu tarattıktan sonra soru önceden sorulup cevaplanmışsa görebiliyorsunuz veya yeni bir soru sorup cevap alabiliyorsunuz.
Ordaki cevapların büyük çoğunluğu yanlış. Matematik fizik gibi sayısal dersler değil de konu anlatımı olan dersler için özellikle.

Üniversite düzeyi soruları eksiksiz doğru cevaplayabiliyor mu acaba?
Dediğim gibi denk geldiğiniz hocaya göre değişir. Ama eğer cevabı beğenmezseniz ekstra açıklama talep edip başka bir hocayla birebir konuşabiliyorsunuz. Başka alternatif varsa da ben bilmiyorum, bütçeniz yetiyorsa kunduza kaydolun.

Dediğim gibi denk geldiğiniz hocaya göre değişir. Ama eğer cevabı beğenmezseniz ekstra açıklama talep edip başka bir hocayla birebir konuşabiliyorsunuz. Başka alternatif varsa da ben bilmiyorum, bütçeniz yetiyorsa kunduza kaydolun.

Bekleme süresi 15 dakika uzun geldi AI yardımı ile böyle uygulama var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı