Eodev yani Brainly uygulaması ile soruyu tarattıktan sonra soru önceden sorulup cevaplanmışsa görebiliyorsunuz veya yeni bir soru sorup cevap alabiliyorsunuz.Merhaba, arada sırada test çözerken takıldığım noktalar oluyor. Tüm dersleri kapsayan bir çözüm uygulaması var mı?
Benim bildiğim test kitapları yayınlarının ayrı çözüm uygulamaları oluyor oradan soruyu bulup bakabilirsiniz.Merhaba, arada sırada test çözerken takıldığım noktalar oluyor. Tüm dersleri kapsayan bir çözüm uygulaması var mı?
Ordaki cevapların büyük çoğunluğu yanlış. Matematik fizik gibi sayısal dersler değil de konu anlatımı olan dersler için özellikle.Eodev yani Brainly uygulaması ile soruyu tarattıktan sonra soru önceden sorulup cevaplanmışsa görebiliyorsunuz veya yeni bir soru sorup cevap alabiliyorsunuz.
Üniversite düzeyi soruları eksiksiz doğru cevaplayabiliyor mu acaba?Kunduz olabilir. Açıklamalar bazen tatmin etmiyor bazen de çok güzel açıklanıyor. Tamamen denk geldiğiniz hocaya göre değişiyor.
Dediğim gibi denk geldiğiniz hocaya göre değişir. Ama eğer cevabı beğenmezseniz ekstra açıklama talep edip başka bir hocayla birebir konuşabiliyorsunuz. Başka alternatif varsa da ben bilmiyorum, bütçeniz yetiyorsa kunduza kaydolun.Üniversite düzeyi soruları eksiksiz doğru cevaplayabiliyor mu acaba?
Dediğim gibi denk geldiğiniz hocaya göre değişir. Ama eğer cevabı beğenmezseniz ekstra açıklama talep edip başka bir hocayla birebir konuşabiliyorsunuz. Başka alternatif varsa da ben bilmiyorum, bütçeniz yetiyorsa kunduza kaydolun.
Max 2 dk'da çözüm atıyorlar. Zor veya sıkıntılı soruysa 5 dk. O kadar mümkün değil sürmez.Bekleme süresi 15 dakika uzun geldi AI yardımı ile böyle uygulama var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.