Eki Görüntüle 1424932

Marvel’s Spider-Man Remastered’ın aksiyon dolu orijinal hikâyesinde, Peter Parker ile Spider-Man’in dünyaları çarpışıyor. Marvel’ın New York şehrindeki büyük suçlarla ve simgesel kötü karakterlerle savaşan, deneyimli bir Peter Parker olarak oynayın.

Yama, üyelik sistemimize dahildir. Yamaya uygulamamız üzerinden erişilebilirsiniz.

Yama konusuna buradan erişebilirsiniz.
Ücretli mi?
 
Başkasının içeriği üzerinden para devşirmeleri olabilir.

Bunlara vereceğiniz parayla gidin dil kursuna yazılın kendinizi geliştirmiş olur, paranız havaya gitmemiş olur.
20 TL'ye dil kursu önerisi konuma beklerim hocam.

Sadece 1 aylık kullanım hakkı için bir yamaya 35 TL gerçekten çok fazla. Hoş bu yamanın satılması ve kiralanması bile saçma ama neyse...

Daha önce DH deki RDR 2 konusunda da söylemiştim bu yama ''kiralama'' olayı ile çeviri işinin içine ettiler, orada ellerinde patlayan RDR 2 yamasından da halen daha ders çıkarmıyorlar.

Resmi sitelerinde 35.5 TL (KDV dahil) gibi bir açıklamaları var fakat arkadaşlar KDV ödeyince suç işlemediklerini sanıyorlar sanırım? kimse üstüne düşmediği ve gerekli mercilere şikayet etmediği için illegal ticaretlerine devam ediyorlar.

Son olarak korsan oyun oynamak suç fakat firmaların/şirketlerin lisanslı içeriklerine izin almaksızın yerelleştirme yapıp bunu oyunculara kiralayarak kazanç sağlamak ''yasal'' bunu discordlarında söylediğiniz zaman direkt ''ban'' pek hoşlarına gitmiyor arkadaşların :)
Siz mantığı yanlış anlamışsınız, yamayı bir kere kurunca üyelik bittikten sonra silmezseniz durmaya devam eder güncellemeyle falan bozulmazsa.
 
An itibariyle oyunu Anonymous'un yamasıyla DLC'ler dahil bitirdim. Çeviri çok iyi olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı