Ortaokulda iken ismimle alay eden olurdu ve ben buna öyle tetiklenirdim ki içimdeki fırtınalara rüzgar katkısı yaptı. Lisede ise ''sessiz'' ve ''garip'' bulunduğum için beni dışlayanlar oldu. Kişilik tipimin ''Savunucu'' (Advocate) olmasıyla birlikte, en nadir kişilik tiplerinden biri (16Personalities), içten duygusal olma sebepleriyle bazı hakaretleri istemsizce ağır buluyorum. Şimdi ise üniversiteli biri olarak kendimi geliştirme hedefindeyim. Artık ailemde ve çevremde saçma sapan olayları görmezden geliyorum. Babamın yıllardır değişmeyen tavırları olsun, çevremdekilerin dedikodu peşinde olması olsun, her gün kadın cinayeti ve Feminizm (Feminazileri de unutmayalım) ile alakalı haber görmek olsun, milletin bir kısmı yoksullukla mücadele ederken bir kısmının lüks içinde yaşaması olsun, sosyal medya baskılaması olsun, sosyal medyada kendini kaybedenler olsun, kendinden başka kimseyi düşünmeyenler olsun (benim kardeşim yok ve ben bunu idrak edebiliyorum kolaylıkla), akşam ki haberi izleyip ertesi günü sıfırdan başlamış gibi olan tiplerin olması... Gerisini siz doldurabilirsiniz bence.
Düzenleme: Uzun yazmışım. Kusura bakmayın.