TFT ekran nasıldır?

Şimdi bu benim şahsi görüşüm ama ben yaşadığım ısı deneyimleri yüzünden MediaTek yongalara şahsi olarak sıcak bakmıyorum. Elbette çok iyi yongaları vardır ama ben Snapdragon cephesine geçtim. Sizin incelediğiniz 2 telefonda MediaTek yonga kullanıyor. Şahsen ben Samsung cephesinin J serisinde bazı modellerde kullandığı yonganın hayranı kaldım. Samsung Exynos 7 Octa 7580 bu yongayı kullanan o kadar J7 test ettim ki hem pil kullanımı hem ısı yönünden hayran bıraktı beni. Temiz bir yenilenmiş J7 bulursam direk üstüne atlarım.
 
Bu telefonu gözden nasıl kaçırmışım. Hem hayran olduğum yonga var hem daha üstün hem de 5G var. Bu telefon neden o telefonlara nazaran ucuz kalmış?
Pahalı bile hocam. 2 hafta önce 5500 liraya öneriyorduk bunu.
 
Sıfır giriş veya orta seviye çöplere 5 bin 8 bin arası vereceğinize,daha uygun rakamlara, Letgo, Marketplace ve Sahibinden.com'dan 2.el temiz eski amiral gemilerini alın hem performanstan, hem de bütçenizden kazancınız olsun.
 
Şu pahalılıkta amiral gemilerinin temiz olanlarını kimse ikinci el satmaya yanaşmıyor hocam. Üstelik temiz dedikleri kaç ürünün ne olduğunu buluşup incelediğimde gördüm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı