TFT oynanır mı?

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
Anladığım kadarıyla oyunda fazla fazla karakter var ve oynadıkça deneyim kazanıyorsunuz. Ama bu oyunun kitlesinde toxic insanlar (LoL'deki gibi) var mı? Günlük 2-3 maç atıp çıkmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır öylesine maç atıp çıkarsınız.

Anladığım kadarıyla oyunda fazla fazla karakter var ve oynadıkça deneyim kazanıyorsunuz. Ama bu oyunun kitlesinde toxic insanlar (LoL'deki gibi) var mı? Günlük 2-3 maç atıp çıkmayı düşünüyorum.

Toxiclik olsa ne olacakki, sen kendi oyununa bak. Herkesi mutele ve içlerinden geç adamım.

Mobilden oynayacaksanız chat özelliği yok. Bilgisayardan oynayanlar da genelde chat yapmaz. Tam bir strateji oyunu. Çok zevkli. Ama bu sette başlamayın. Set 9 şu an aşırı kötü. Set 9.5da düzeltirler umarım.

Toxiclik istemiyorsan herkese mute atarak rahat rahat oynayabilirsin. Ben öyle yapıyordum kafam rahat oluyordu.

Chat kullanan görmedim genelde herkes kendi halinde takılır. Yordle setinde oynamıştım çok zevkliydi. Güncelleme gelince bıraktım. Oyun sürekli bir değişim halinde ve bu beni yordu açıkçası. Sezon başları adapte olmak zor.

Hocam set dediğiniz şey tam olarak ne sezon gibi mi? Ve oyunda rank sistemi falan var mı?

Hocam set dediğiniz şey tam olarak ne sezon gibi mi? Ve oyunda rank sistemi falan var mı?

Rank sistemi var. Setler de genel olarak oyundaki karakterler ve enderlikleri tamamen değişiyor. LoL'deki her şampiyon sürekli oyunda olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…