C Cazy000 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 17 Eylül 2023 #1 CoD Modern Warfare Remastered için Türkçe yama yükleyeceğim. TG Yama sitesini buldum. Güvenilir mi? Türkçe olmadan hikayesi güzel olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2023
CoD Modern Warfare Remastered için Türkçe yama yükleyeceğim. TG Yama sitesini buldum. Güvenilir mi? Türkçe olmadan hikayesi güzel olmuyor.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 17 Eylül 2023 #2 Daha önceden birkaç yamalarını kullandım, sıkıntı yaşamadım.
C Cazy000 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 17 Eylül 2023 #3 Walter H. White dedi: Daha önceden birkaç yamalarını kullandım, sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ücretli olmuş sanırım birkaç tane konu okudum ücretli olunca hepsi bu oyunda yamanın çalışmadığını söylüyor.
Walter H. White dedi: Daha önceden birkaç yamalarını kullandım, sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Şimdi ücretli olmuş sanırım birkaç tane konu okudum ücretli olunca hepsi bu oyunda yamanın çalışmadığını söylüyor.